Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Over bedrijf

Over bedrijf

Startpagina / Over bedrijf
Coral Club produceert al meer dan 20 jaar gezondheidsproducten.

Op basis van de resultaten van onderzoek en ervaringen met onze producten is een gezondheidsconcept ontwikkeld dat het vertrouwen van onze klanten heeft gewonnen.

Natuurlijke ingrediënten, uitgebalanceerd in een biologisch beschikbare vorm, helpen het lichaam het hoofd te bieden tegen de gevolgen van ongunstige ecologie, ongezonde voeding, antibioticabehandeling, enz. Ze worden gemakkelijk opgenomen en herstellen het lichaam voorzichtig op cellulair niveau.

De lijst met producten van het bedrijf omvat: immuunondersteuning, sportproducten, detox-, antiparasitaire - en vele andere programma's. Ook in het assortiment van het bedrijf vindt u natuurlijke cosmetica en milieuvriendelijke huishoudproducten.1998, TORONTO
Het eerste kantoor van het bedrijf werd in 1998 geopend in Canada, in de stad Toronto. Sindsdien heeft het bedrijf een lange weg afgelegd naar een betrouwbare infrastructuur die haar klanten de mogelijkheid biedt om hun leven drastisch te verbeteren.
VERTEGENWOORDIGERS IN 35 LANDEN
Het bedrijf doet er alles aan om meer consumenten over de hele wereld te bereiken, daarom breidt het elk jaar zijn vestigingen uit en opent het vertegenwoordigingen in nieuwe landen en steden.
LEVERING NAAR 175 LANDEN
Bestel bij verkoopkantoren over de hele wereld of plaats een online bestelling waar ook ter wereld (in Nederland voorlopig alleen online).
OVER HET PRODUCT IN CIJFERS
De productlijnen van Coral Club zijn gericht op het volledig overwinnen van de problemen die samenhangen met het huidige moderne leven: slechte ecologie, stress en slechte voeding. 200+ producten / 2900+ geldige certificaten wereldwijd / 10+ merklijnen en exclusieve producten.
HET BEGON ALLEMAAL MET WATER
De eigenschappen van diepzee relict koraal verrijken het drinkwater en beïnvloeden de levenskwaliteit van miljoenen mensen over de hele wereld.
VLAGGENSCHIP PRODUCT
Coral-Mine is al meer dan 20 jaar de gemakkelijkste en meest betaalbare manier om kwaliteitswater te drinken. Coral Club heeft een schat aan ervaring in de ontwikkeling en promotie van producten die de eigenschappen van drinkwater verbeteren.
EEN SPRINGPLANK NAAR WERELDWIJDE DOELEN
Coral-Mine werd niet alleen een vlaggenschip product, het diende als springplank voor het wereldwijde doel van het bedrijf: het promoten van effectieve en veilige gezondheidsoplossingen op basis van natuurlijke ingrediënten.
5 CONSISTENTE PRINCIPES
Het assortiment omvat een grote verscheidenheid aan producten, gemaakt met natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld. Ze zijn allemaal samengesteld op basis van 5 onveranderlijke principes.
KWALITEIT ZONDER COMPROMIS
De locaties waar Coral Club-producten worden vervaardigd, zijn gecertificeerd volgens de GMP-, ISO-, HACCP-normen.
MAXIMALE VEILIGHEID
Alle producten zijn vrij van: GGO's, hormonen, conserveermiddelen, pesticiden en herbiciden, kunstmatige geur- en smaakversterkers, gluten en ftalaten.
DE BESTE SPECIALISTEN
De beste specialisten op het gebied van biochemie en voeding, gebruikmakend van de nieuwste onderzoeken en moderne technologie.
OP DEZELFDE GOLFLENGTE MET DE NATUUR
Onze producten zijn samengesteld met componenten van natuurlijke oorsprong, die de helende kracht van de natuur bevatten, en dankzij wetenschappelijke vooruitgang worden ze geproduceerd in een voor het lichaam uitgebalanceerde en biologisch bereikbare vorm.
TECHNOLOGIE ZONDER GRENZEN
Het bedrijf richt zich op succesvolle wereldwijde ervaringen, waarvan de implementatie helpt om de hoogste kwaliteit van het product te garanderen. De wens om nog effectievere oplossingen te creëren voor ziektepreventie en gezondheidsonderhoud motiveert ons om wereldwijd op zoek te gaan naar nieuwe technologieën.
ZORG VOOR DE GEZONDHEID
Dit is de sleutel tot een bevredigend, actief en lang leven. Coral Club is het eerste bedrijf in gezonde levensstijl dat een eigen gezondheidsconcept heeft ontwikkeld dat is gebaseerd op het handhaven van een goede waterbalans, uitgebalanceerde voeding, het verrijken van het lichaam met voedingsstoffen en een schone, veilige omgeving.
ONZE FILOSOFIE VERBINDT, MOTIVEERT EN LEIDT
Coral Club is een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die, bij het kiezen van de producten van het bedrijf, veranderingen ten goede kiezen. Een gezonde levensstijl is de stijl van onze gemeenschap, en Coral Club is een plek waar je mensen kunt ontmoeten die de waarden van gezondheid, schoonheid en ontwikkeling delen.
LIEFDE VOOR HET PRODUCT EN DE WAARDEN BEGRIJPEN
Door een product aan te bevelen dat u vertrouwt, kunt u uw bedrijf ontwikkelen in een goed functionerend bedrijfssysteem. Het bedrijf kent de waarde van een aanbeveling op basis van liefde voor het product en het eigen resultaat. Daarom is uw bedrijf een bedrijf van aanbevelingen: natuurlijk, begrijpelijk, eerlijk. En dat gaat van mens tot mens.
KIES UW SAMENWERKINGSVORM
Coral Club helpt om ieders dromen waar te maken: gezond, welvarend en zelfverzekerd in de toekomst. Omringd door gelijkgestemden, partners, vrienden. Kies uw samenwerkingsvorm: consument, distributeur, zakenpartner.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook