Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Alive A Universele reiniger
Allesreiniger / Alive A Universele reiniger (Coral Club)

Alive A Universele reiniger (500 ml)

Universele reiniger voor het hoogwaardig reinigen en ontvetten van alle oppervlakken. Bevat geen geraffineerde producten en chemische toevoegingen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Alive A Universele reiniger" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Geconcentreerd product voor het hoogwaardig reinigen en ontvetten van alle oppervlakken en producten van glas, aluminium, staal, RVS, laminaat, kunststof, hout, leer, chroom.

Dankzij milde anionische en niet-ionische oppervlakteactieve stoffen lost het effectief vuil- en vetvlekken op en heeft het een antistatische werking. Heeft een aangenaam citrusaroma. Zuinig in gebruik. Het middel hoeft niet te worden afgespoeld, behalve voor oppervlakken die in contact komen met voedsel.

KENMERKEN


arrow
Geschikt voor bijna alle oppervlakken.
arrow
Voor het wassen en ontvetten van diverse oppervlakken in huis, voor de auto. Wast stof, vuil, vet en kalk weg.
arrow
Antistatisch effect en aangenaam citrusaroma.

TOEPASSING


Verdun 100 ml product met 400 ml schoon water in een sproeifles. Op het oppervlak sprayen, afnemen met een spons of pluisvrije doek, laten drogen. Bij hardnekkige vlekken op de vlek aanbrengen, een paar minuten wachten tot het product goed is opgenomen en daarna afnemen met een schone spons.

SAMENSTELLING


arrow
Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <10%
arrow
Anionogene oppervlakteactieve stoffen <5%
arrow
Natuurlijk aroma (citral, limoneen) <5%
arrow
Conserveermiddel (sorbinezuur) <1%

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten