Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Alive D Hypoallergene afwasmiddel
Alive D Hypoallergene afwasmiddel (Coral Club)

Alive D Hypoallergene afwasmiddel (946 ml)

Hypoallergeen afwasmiddel. Het is absoluut onschadelijk voor mensen die lijden aan allergieën, astma en chemische overgevoeligheid. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Alive D Hypoallergene afwasmiddel" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

BESCHRIJVING


arrow
Verwijdert effectief vet, vuil en aangekoekte etensresten.
arrow
Bevat geen parfums, fosfaten, petroleumoplosmiddelen, chloor, kleurstoffen en andere componenten, geeft geen irritatie aan de huid of luchtwegen.
arrow
Glycerol helpt de huid zachter te maken en uitdroging na het afwassen te voorkomen.

Hypoallergeen geconcentreerd afwasmiddel zonder aroma's en kleurstoffen. Het is absoluut onschadelijk voor mensen die lijden aan allergieën, astma en chemische overgevoeligheid. Dankzij milde anionische en amfotere oppervlakteactieve stoffen verwijdert het effectief vet zonder al te veel schuim te creëren, waardoor dit afwasmiddel ook ideaal is voor buitengebruik. Het bevat geen fosfaten, petroleumoplosmiddelen en andere componenten die de luchtwegen en de huid irriteren. Droogt handen niet: glycerine, wat een onderdeel is van, hydrateert de huid in een vochtige omgeving.

TOEPASSING


arrow
Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op de afwasspons.
arrow
Om vet en aangekoekt voedsel te verwijderen uit de afwas in de gootsteen: voeg een hoeveelheid toe aan heet water, laat een paar minuten staan en spoel na met water.

SAMENSTELLING


Anionische oppervlakteactieve stoffen 15-25%, Amfotere oppervlakteactieve stoffen 15-20%, Glycerine 1-3%, Propyleenglycol 1-2%, natriumchloride 0-2%, conserveermiddel (benzisothiazoline) 0,01-0,04%.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten