Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Cystitis - blaasontsteking, spruw, pyelonefritis, urethritis, vesicoureterale reflux, koorts, plassen

Cystitis - blaasontsteking

Startpagina / Artikelen / Cystitis - blaasontsteking
Pijn in de onderbuik, constante jeuk en frequent toiletbezoek duidt op een blaasontsteking (urineweginfectie). Het eerste symptoom van cystitis is vaak pijnlijk urineren, met een gevoel van onvolledige lediging van de blaas. Als u niet op tijd actie onderneemt, zal er koorts en zwakte optreden.

Als u cystitis bij een kind vermoedt, moet u advies inwinnen bij een uroloog. Pak de ziekte meteen aan! Dit kan anders ernstige complicaties veroorzaken - pyelonefritis, urethritis, vesico-ureterale reflux en zich ook ontwikkelen tot een chronische vorm.

IS CYSTITIS EEN VROUWENZIEKTE?


Nee, blaasontsteking komt ook voor bij mannen, maar komt minder vaak voor. Bij vrouwen is de urethra (urinebuis) veel korter dan bij mannen. Dit betekent dat elke infectie, in het bijzonder pathogene microflora uit de vagina, gemakkelijk de blaas binnendringt via de korte urethra.

De oorzaak van cystitis bij vrouwen is een verlaging van het niveau van geslachtshormonen, voornamelijk oestrogeen. Bij een normaal niveau van oestrogeen blokkeren melkzuurbacteriën van het geslacht Lactobacillus de reproductie van pathogene microflora. Bovendien, als de immuniteit van een vrouw verzwakt is, kan dit de ontwikkeling van candidiasis (spruw) veroorzaken.

WAT TE DOEN BIJ DE EERSTE SYMPTOMEN?


arrow
Doe een algemene urinetest om te bepalen of het blaasontsteking is.
arrow
Neem diuretica (kruidengeneesmiddelen voor de nieren, thee van rozenbottels of rode bosbessen en cranberrysap). Een goed effect wordt gegeven door afkooksels van diuretische kruiden: berendruif en duizendblad.
arrow
Drink geen koolzuurhoudend water, dit irriteert de blaaswand.
arrow
Tijdens de behandelingsperiode moet u een dieet volgen. Het is noodzakelijk om u te onthouden van gekruid en zout voedsel, ingeblikt voedsel, gefrituurd voedsel, meel en alcohol.
arrow
Voeg bieten en groenten toe aan het dieet.

VAN DE CORAL CLUB-PRODUCTEN


arrow
Coral-Mine - 1 sachet voor 1,5 liter gezuiverd koolzuurvrij water. Neem 30 minuten voor de maaltijd en 1,5 uur na de maaltijd. Koraalwater spoelt de blaas door.
arrow
H-500 - verwijdert gifstoffen uit de blaas. Neem 2 maal daags 1 capsule 30 minuten voor het ontbijt en de lunch. Los 1 capsule vooraf op in een glas heet koraalwater: Coral-Mine.
arrow
Pau D’Arco with Selenium - een kruidenantibioticum. Neem 2 capsules 2 maal daags 30 minuten voor de maaltijd 's ochtends en voor het slapengaan in.
arrow
Silver-Max (colloïdaal zilver) is een antiviraal middel. Neem 3 keer per dag 1 eetlepel onder de tong voordat u andere Coral Club-producten neemt (kuur - 14 dagen).
arrow
Coral Cat's Claw, versterkt het immuunsysteem. 2 maal daags 1 capsule 30 minuten voor de maaltijd innemen.
arrow
Liposomal Vitamin C, versnelt de verwijdering van giftige stoffen uit het lichaam. Neem dagelijks 2,5 ml.

Valentyna Poniatovska
Auteur: VALENTYNA PONIATOVSKA
15.07.2021

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977