Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Hoe komt u van psoriasis, eczeem en neurodermitis af, psoriasis, behandeling van psoriasis, hoe psoriasis te behandelen, psor

Hoe komt u van psoriasis, eczeem en neurodermitis af

Startpagina / Artikelen / Hoe komt u van psoriasis, eczeem en neurodermitis af
Huidaandoeningen omvatten psoriasis, eczeem, atopische dermatitis en meer. Ze worden allemaal als moeilijk te genezen beschouwd. Om te begrijpen waar het vandaan komt, moet u binnen in het lichaam kijken en de oorzaak identificeren. Als ik u vertel dat het de darmen zijn, zullen velen van u het niet geloven.

DE REDENERING


Stel dat iemand ongezond leeft, verkeerd eet, gestresst is, weinig of geen water drinkt, praktisch geen vezels eet (dit leidt tot een gebrek aan enzymen), antibiotica slikt en zelden dagelijks een grote boodschap doet. Dit alles leidt ertoe dat de wanden van de dikke darm dunner en poreuzer worden.

De gifstoffen die zich elke dag in ons lichaam ophopen, worden met een gezond maagdarmkanaal uitgescheiden in de ontlasting. Bij obstipatie dringen ze echter door de gevormde poriën in de lymfe- en bloedsomloop. Als de lever of de nieren overbelast zijn, komt een ander orgaan te hulp: de huid.

HET MAAGDARMKANAAL


De gerenommeerde arts Zoltan Rona heeft bewezen dat een verdunde darmwand bijna altijd tot auto-immuunziekten leidt. Alleen door het maagdarmkanaal te laten herstellen, kunt u de huid volledig van ziekten zoals psoriasis, eczeem, neurodermitis of allergieën ontdoen.

Om psoriasis kwijt te raken, is het noodzakelijk om de ontsteking van het maagdarmkanaal te elimineren, de darmwanden te laten herstellen; met andere woorden de poriën te «op te lappen».
Voeg plantaardige enzymen toe aan het dieet - Assimilator of Papaya, maar vooral, breng het bloed in een alkalische toestand!

DE ARTS


Velen van u zullen na het lezen van dit artikel denken: waarom zou ik dat moeten weten? De dokter zal me toch genezen!

Geloof me, zelfs een minimum aan kennis zal u helpen vele malen sneller van huidziekten af ​​te komen.
De huid heeft, net als alle andere menselijke organen, de mogelijkheid om zichzelf te vernieuwen. Wanneer een persoon gezond is, herstelt het binnen een maand volledig. Bij psoriasis, neurodermitis en eczeem zal de huid zich in 3 tot 4 dagen herstellen. Uw taak is om haar te helpen!

LATEN WE BEGINNEN


Maak kennis met het dieet voor psoriasis en ga door met aanhoudende darmreiniging; laat u door middel van fermentatie en microflora herstellen.

IK BIED U HET VOLGENDE PROGRAMMA VOOR HERSTEL VAN DE HUID


arrow
We reinigen het lichaam van gifstoffen met het programma Coral Detox en hieraan voegen we het antischimmelmiddel Silver-Max toe (een theelepel 2 keer per dag, 30 minuten voor de maaltijd). Een uur voor het slapen gaan, bereiden we een Daily Delicious Hi-Fiber cocktail (los 1 maatschepje op in 150 ml zuur melkproduct, of in een glas warm water); deze combinatie gedurende een maand innemen.
arrow
In de tweede maand blijven we Coral Detox + Daily Delicious Hi-Fiber innemen, maar we voegen hier ParaFight aan toe (slik tweemaal daags twee capsules bij de maaltijd).
arrow
De derde maand gebruiken we Coral Detox + Daily Delicious Hi-Fiber + Pau D`Arco (slik driemaal daags 1 capsule bij de maaltijd).
arrow
In de vierde maand reinigen we de darmen met het Healthy Gut Program (of Colo-Vada Plus).
arrow
In de vijfde maand herstellen we de darmmicroflora en voeden we de cellen met: Coral Detox + Daily Delicious Hi-Fiber + Super-Flora + Coral Zinc + Selenium + Shark Liver Oil. Volg dit programma gedurende twee maanden.

GEWENSTE RESULTAAT


Herhaal de cursus nogmaals om het gewenste resultaat te krijgen. Verwijder geraffineerde suiker, gist(brood), witte bloem en snoep uit uw dieet.
Als u doorgaat met het leiden van uw verkeerde levensstijl en het lichaam niet laat herstellen, kan het ernstige gevolgen hebben (o.a. oncologie).

Wees gezond en hou van uw lichaam!

Valentyna Poniatovska
Auteur: VALENTYNA PONIATOVSKA
28.11.2021

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977