Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Hoe beïnvloedt levend water het lichaam?, coral-mine, coralmine, coral mine, gezond water, zuiver water, alkalisch water, lev

Hoe beïnvloedt levend water het lichaam?

Startpagina / Artikelen / Hoe beïnvloedt levend water het lichaam?
Mensen letten steeds vaker op de kwaliteit van het water en de toestand van het lichaam na het drinken ervan. Maar onze voorouders wisten ook dat water kan doden, of doen herleven!

Misschien kent u het verhaal “Ruslan en Ludmila” van Alexander Poesjkin waarin een oude man Ruslan eerst met Dood water besprenkelde en daarna met Levend water. Denkt u dat dit allemaal alleen in sprookjes bestaat?

Ik kan u vertellen dat de kwestie in het verschil van redox waarde van water (ORP) zit. Water met een ORP-index met een plusteken wordt Dood genoemd en met een minteken Levend.

Ons lichaam bestaat voor 90% uit water bij de geboorte. En hoe ouder we worden, hoe minder water er in het lichaam achterblijft. Een goede meester van zijn lichaam zal niet toestaan ​​dat hij uitdroogt, en zal zich aan voldoende drinken houden. Dit betekent dat het lichaam met minimale inspanning 30 ml water per kg lichaamsgewicht per dag moet krijgen. In de zomer drinken we meer vanwege de hitte, dus rekenen we al op 40 ml water per kilo gewicht.

Laten we het analyseren. Dood water neemt kracht en energie weg. Levend water andersom. De oxidatie-reductie-index voor dood water heeft een positieve lading, voor levend water is het negatief.

Het lichaam besteedt een enorme hoeveelheid energie aan het omzetten van dood water tot levend water. Daarom verliezen mensen hun humeur en verliezen ze hun vermogen om te werken. Door meer zuur binnen te krijgen dan het nodig heeft, zoekt het lichaam naar een manier om het te neutraliseren, waardoor de hoeveelheid kalium en calcium in het lichaam afneemt.

Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om het zuur-base-evenwicht in het lichaam, de ORP-indicator en mineralisatie te controleren. Om het werk van het hart en de bloedsomloop zo efficiënt mogelijk te maken en ziekten ons lot niet beïnvloedt, is een zeer eenvoudig en betaalbaar schema voor alkalinisatie en revitalisering van water met behulp van organisch calcium - Coral-Mine - ontwikkeld.

Het calcium van Coral Club wordt gewonnen voor de kust van Okinawa. Dit eiland staat bekend om zijn vele 100+ jarige bewoners en heeft de aandacht getrokken van wetenschappers van over de hele wereld.

Coral Sango, een geweldige creatie van de natuur, bevat een aantal sporenelementen: zink, kalium, calcium, magnesium, zwavel, silicium en chroom.
Door het zakje in het water te laten vallen, wordt het water gerevitaliseerd en alkalisch gemaakt, evenals de deactivering van chloor en pathogene micro-organismen, wat erg belangrijk is bij het gebruik van kraan- en flessenwater.

Dagelijks gebruik van Levend Water beschermt het lichaam tegen vrije radicalen, herstelt het werk van het spijsverteringskanaal, het cardiovasculaire systeem en het hele lichaam als geheel. Een klein zakje Sango Coral is een geweldige hulp voor uw gezondheid!

Valentyna Poniatovska
Auteur: VALENTYNA PONIATOVSKA
15.05.2019

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook