Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Welke collageen kiezen?, collagen, сolagen, callagen, calagen, pro marine collagen, kolagen, kollagen, cologen, proficoll, pr

Welke collageen kiezen?

Startpagina / Artikelen / Welke collageen kiezen?
De leeftijd van een vrouw in de periode van 30 tot 45 jaar is misschien wel het prettigst, aangezien er praktisch geen leeftijdsgebonden veranderingen zijn en er meer dan genoeg mogelijkheden zijn.

Veranderingen in het uiterlijk beginnen vooral na 40 jaar te verschijnen:

arrow
Het haar begint dunner te worden en groeit langzaam, grijs haar verschijnt.
arrow
De huid verliest stevigheid en elasticiteit.
arrow
Nagels worden broos, rimpels verschijnen.
arrow
Het zicht verzwakt, de wanden van bloedvaten worden minder duurzaam en elastisch.

Wetenschappers ontwikkelen voortdurend nieuwe middelen om schoonheid te behouden en de jeugd te verlengen. Artsen droomden ervan om collageen uit de zwemblaas van de steur te krijgen, maar wisten niet hoe ze dat moesten doen. Dus vroegen ze scheikundigen om eraan te werken.

Sommige ontdekkingen van wetenschappers zijn al een product geworden dat beschikbaar is voor de consument. Daarom kiezen veel inwoners van grote steden tegenwoordig voor voedingssupplementen die viscollageen bevatten. Het heeft unieke eigenschappen - hypoallergeen, biocompatibel met menselijk collageen. Dient als bouwmateriaal voor de vorming van huid, pezen, botten van het menselijk lichaam, stimuleert de regeneratie van lichaamsweefsels, waardoor het zowel in de geneeskunde, cosmetologie als in de voedingsindustrie kan worden gebruikt.

Collageen is een soort skelet van de huid en is verantwoordelijk voor de elasticiteit ervan. Collageenvezels vormen ongeveer 70% van de droge stof van de huid. Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder collageen aan, dus je moet het aanvullen met speciale collageensupplementen.

Het is belangrijk dat u op moet letten bij het kiezen van supplementen met collageen. Wat voor soort collageen is volgens u de moeite waard om te kopen? Tabletten, capsules of vloeibare flacons?

Laten we ons concentreren op één collageen van het bedrijf Coral Club - Promarine Collagen Peptides. Het bevat collageenpeptiden van het 1e en 3e type in een hoge dosering. Dit zijn de belangrijkste soorten collageen die de elasticiteit en stevigheid van de huid bepalen. De glazen fles van 50 ml bevat 10.000 mg hoogwaardige viscollageenpeptiden. Voor gemakkelijke absorptie worden lange collageenmoleculen onderworpen aan hydrolyse, dat wil zeggen dat ze worden gesplitst in kleinere componenten - peptiden.

Promarin collageen peptiden (10 flesjes)


Niet-gehydrolyseerd collageen in het maagdarmkanaal is moeilijk te verteren. Om deze reden kunnen gelei of vleesbouillons die grote moleculen collageen en gelatine bevatten de collageensynthese in het lichaam niet significant verbeteren.

Wanneer collageenpeptiden bijvoorbeeld het lichaam binnenkomen, overwinnen ze gemakkelijk de darmbarrière en worden ze vervolgens opgenomen in de productie van collageenvezels. Zo heeft 86% van de collageenpeptiden in het Coral Club Promarin-product een molecuulgewicht van minder dan 10 kDa. Inheems collageen (heeft een grote molecuulgrootte) heeft een molecuulgewicht van ongeveer 300 kDa.

Grondstofbron voor Promarine Collagen Peptides van Coral Club bevat de huid van diepzeevissen: kabeljauw, koolvis, schelvis. Daarom is het product geschikt voor mensen van verschillende religies en vegetariërs. Bovendien loopt collageen van vissenhuid, in tegenstelling tot collageen van andere dieren, niet het risico om gevaarlijke ziekten op te lopen, zoals vogelgriep of gekkekoeienziekte. Elke portie Coral Club collageen bevat bovendien actieve ingrediënten. Ze dragen bij tot de natuurlijke synthese van collageen in de huid:
Promarin collageen peptiden (3 verpakkingen van 10 flesjes)

arrow
Vitamine C stimuleert de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuren.
arrow
Biotine (vitamine B7) is een bron van zwavel, synthetiseert collageen.
arrow
Vitamine B6 vormt collageenvezels uit collageenpeptiden.
arrow
Bosbessen- en spinazie-extracten. Dezeactieve stoffen beschermen collageenvezels tegen vernietiging.

Voor een snellere opname maakt de vloeibare vorm van de actieve ingrediënten collageen zo biologisch beschikbaar mogelijk. Bovendien bevat het geen synthetische toevoegingen, alleen natuurlijke caloriearme zoetstoffen van plantaardige oorsprong: erythritol en steviolglycoside, evenals natuurlijke smaakstoffen.

Regelmatige inname van Promarine Collagen Peptides kan leeftijdsgerelateerde veranderingen in de huid vertragen (droogte, verlies van elasticiteit, ongelijkmatige teint en dunner worden), de conditie van nagels en haar verbeteren, cellulitis verminderen, gezonde banden en pezen behouden.

Onderzoeken naar de effectiviteit van het nemen van collageenpeptiden zijn al meer dan tien jaar uitgevoerd in verschillende landen van de wereld en laten zeer bemoedigende resultaten zien.

Een studie uitgevoerd in Japan bij 25 vrouwen met een droge huid toonde aan dat viscollageen, indien dagelijks gedurende 6 maanden ingenomen, zal leiden tot:

arrow
vermindering van rimpels;
arrow
vermindering van een droge huid;
arrow
verhoging van de hydratatie en elasticiteit van de huid in de nek en wangen.

Dit alles betekent dat de extra toevoer van collageen u mogelijk in staat zal stellen de schoonheid en jeugdigheid van de huid voor een lange tijd te behouden, evenals de actieve levensduur te verlengen. Naast voedingssupplementen is het belangrijk om een volledige en gevarieerde voeding te eten, voldoende schoon en hoogwaardig water te drinken, bij voorkeur met de toevoeging van Coral-Mine. Kies de juiste lichamelijke activiteit, ga vaker naar buiten en vindt tijd voor ontspanning en rust.

Tanya Braun
Auteur: TANYA BRAUN
13.06.2022

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook