Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Enzymen / Assimilator
HIT
Spijsvertering: Enzymen / Kruidenenzymen Assimilator (Coral Club)

Assimilator (90 capsules)

Een natuurlijk product op basis van kruidenenzymen om de spijsvertering te verbeteren en de immuniteit te versterken. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Assimilator" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Assimilator (90 capsules)
Als het nodig is om voedsel meer dan normaal te assimileren, is het noodzakelijk om het spijsverteringsvermogen van het maagdarmkanaal te verbeteren door de hoeveelheid spijsverteringsenzymen te verhogen. Dit is een groep gespecialiseerde enzymen die complexe voedingssubstanties in het maagdarmkanaal afbreken tot eenvoudigere, die vervolgens door het darmslijmvlies worden opgenomen en in de bloedbaan terechtkomen. Met te weinig energie voor het afbreken van voedingsstoffen, evenals onvoldoende productie van enzymen door het maagdarmkanaal zelf, wordt het noodzakelijk om het van buitenaf aan te vullen met biologisch actieve voedseladditieven, bijvoorbeeld met "Assimilator", een natuurlijk product dat de spijsvertering verbetert. Het bevat de belangrijkste enzymen van plantaardige oorsprong.

EFFECT VAN DE WERKZAME COMPONENTEN


arrow
Enzymen die koolhydraten afbreken.
arrow
Amylase, het belangrijkste enzym van speeksel, begint het proces van vertering van koolhydraatrijk voedsel (gebakken producten, granen, aardappelen) in de mond.
arrow
Cellulase is een enzym dat niet wordt gesynthetiseerd door het menselijke spijsverteringssysteem dat nodig is voor de vertering van plantenvezels (cellulose). Breekt cellulose (vezels) actief af om glucose te vormen. Cellulase verbetert de voedingswaarde van granen, fruit en groenten.
arrow
Lactase is een enzym dat lactose (melksuiker) afbreekt tot glucose. Verbetert de opname van zuivelproducten.

ENZYMEN, AFBREKENDE EIWITTEN


arrow
Protease bevordert, samen met andere enzymen - papaïne en bromelaïne - de afbraak van eiwitten in eenvoudige aminozuren, waardoor de kwaliteit van hun assimilatie wordt verbeterd. Dit voorkomt de afzetting van eiwitresten op de darmwand en verbetert het eiwitmetabolisme. Protease bevordert ook de vernietiging van proteïneachtige pathogenen, waardoor het immuunsysteem van het lichaam wordt versterkt.
arrow
Papaïne en bromelaïne zijn actief in zowel zure als alkalische omgevingen van het spijsverteringskanaal en breken eiwitten af ​​tot een toestand waarin ze gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

VETAFBREKENDE ENZYMEN


arrow
Lipase, werkzaam in de dunne darm, breekt de verzadigde vetten van dierlijk voedsel (vlees, zuivel en zeevruchten) af, zet ze om in licht verteerbare vetzuren, helpt de opname van in vet oplosbare vitamines A en D.
arrow
Vitamine A is een antioxidant, versterkt de weerstand tegen infecties, speelt een belangrijke rol bij de cellulaire immuniteit, draagt bij aan het metabolisme van vetten, beschermt het maagdarmslijmvlies.
arrow
Vitamine D reguleert het calcium-fosfor metabolisme en verhoogt de doorlaatbaarheid van de darmwanden voor een betere opname van voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal.

TOEPASSING


arrow
Verbetering van de spijsvertering en opname van voedsel.
arrow
Stopt winderigheid, zwaar gevoel in de maag.
arrow
Voorziet cellen van voedingsstoffen.
arrow
Verhoogt de immuunstatus van het lichaam.

INGREDIËNTEN


arrow
Protease 30.000 eenheden
arrow
Amylase 8000 eenheden
arrow
Lipase 50 eenheden
arrow
Maltaza 150 eenheden
arrow
Lactase 400 eenheden
arrow
Cellulase 200 eenheden
arrow
Papaïne 600.000 eenheden
arrow
Bromelaïne 300.000 eenheden
arrow
Vitamine A 1000 IU
arrow
Vitamine D3 200 IU
arrow
Hulpcomponenten

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten