Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Probiotica en prebiotica / B-Kurunga
Spijsvertering: Acidophilus Probiotica B-Kurunga, 180 tabletten (Coral Club)

B-Kurunga (180 tabletten)

Natuurlijk symbiotisch voedselproduct. Herstelt darmflora, verbetert de spijsvertering en opname van voedingsstoffen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "B-Kurunga" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

Werking van actieve componenten


Probiotica (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii, subsp bulgaricus) zijn levende micro-organismen die de basis vormen van het microbioom van het lichaam en die een optimale hoeveelheid goede bacteriën in stand houden terwijl de groei van pathogene bacteriën in het darmkanaal wordt onderdrukt, hebben een gunstig effect op de samenstelling en biologische activiteit van de microflora van het spijsverteringskanaal, stimuleren de productie van interferon, het belangrijkste beschermende eiwit van het lichaam. Acidophilus en Bulgaarse bacil worden beschouwd als de beste anti-verouderingsmiddelen, ze helpen allergische reacties en intoxicatie te voorkomen en helpen het immuunsysteem te versterken.

Zink


Het helpt bij de aanmaak en instandhouding van hormoonspiegels, zit in meer dan 300 enzymen, speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van DNA en celdeling, handhaaft het zuur-base-evenwicht, verhoogt de weerstand van het lichaam en versnelt de genezing van beschadigde weefsels.

Toepassing


"B-Kurunga" helpt:
arrow
het immuunsysteem te versterken en de stofwisseling van het lichaam te optimaliseren;
arrow
een ​​gezonde darmmicroflora te herstellen, de spijsvertering en opname van voedingsstoffen te verbeteren;
arrow
de algehele gezondheid te verbeteren.

INGREDIËNTEN


arrow
Micro-organismen-probiotica Lactobacillus acidophilus
arrow
Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus > 10 miljoen cfu/g
arrow
Zink (als oxide) 0,6 mg

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten