Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / B-Luron
HIT
Gewrichten en botten: Hyaluron-chondroïtine complex B-Luron (Coral Club)

B-Luron (2 flessen van 500 ml)

B-Luron is een nieuw innovatief orthomoleculair product dat hyaluronzuur, vitamine E en chondroïtine combineert. Bevordert de regeneratie van bindweefsel, stimuleert de aanmaak van gewrichtsvloeistof, voorkomt schade en slijtage aan kraakbeen en gewrichten. Draagt ​​bij aan een gezond bewegingssysteem en het behoud van gezonde, soepele gewrichten en mobiliteit. Meer informatie...


Om de prijs van het product "B-Luron" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
B-Luron (2 flessen van 500 ml)

INGREDIËNTEN


arrow
Chondroïtinesulfaat - 300 mg
arrow
Hyaluronzuur - 150 mg
arrow
Vitamine E - 15 mg
arrow
Overige ingrediënten

B-Luron is een opwindend nieuw innovatief orthomoleculair product dat hyaluronzuur, vitamine E en chondroïtine combineert, wat de regeneratie van bindweefsel bevordert en tegelijkertijd uw natuurlijke huidskleur drastisch verbetert. De actieve ingrediënten van B-Luron zijn de bouwstenen voor de aanmaak van synoviaal vocht dat de gewrichten beschermt tegen wrijving die vervolgens kan leiden tot beschadiging van het kraakbeenweefsel.

HOOFDBESTANDDELEN


Hyaluronzuur en chondroïtine-complex. Onderzoekers hebben ontdekt dat wanneer ze het hyaluronzuur en chondroïtinesulfaat combineerden, het een uniek, krachtig complex creëerde, dat de gewrichtsfuncties bij proefpersonen drastisch verbeterde. De suppletie van beide stoffen in plaats van afzonderlijk, zal het gewricht en het kraakbeen voorzien van de belangrijkste componenten om een ​​gezond motorisch systeem te bevorderen en gezonde, soepele gewrichten en mobiliteit te behouden.

HYALURONZUUR


Wordt in veel weefsels van het lichaam aangetroffen. Het verstevigt de huid en het bindweefsel, houdt het kraakbeen elastisch en smeert en ‘oliet’ onze gewrichten. Hyaluronzuur is het belangrijkste bestanddeel van de synoviale vloeistof, het "gewrichtsvet". Zonder dit door het lichaam gecreëerde materiaal zouden onze gewrichten niet zonder wrijving kunnen bewegen. Afgezien van alles fungeert dit gewrichtsvocht als buffer en voedingsbron voor de kraakbeencellen die constant moeten worden geregenereerd.

CHONDROÏTINE


Is een actief ingrediënt en een essentieel onderdeel van kraakbeen. Chondroïtinesulfaat zit in kraakbeen, een kussen dat het gewricht in ons lichaam omgeeft. Chondroïtinesulfaten werken als "vloeibare magneten". Het helpt bij het aantrekken van vloeistof in het bindweefsel. Dit zorgt voor de elasticiteit en het dempend vermogen van het gewrichtskraakbeen. Chondroïtine wordt van nature in uw lichaam aangetroffen. Het is een essentieel onderdeel van kraakbeen en geeft het elasticiteit door het te helpen water vast te houden.

VITAMINE E


Is een krachtige antioxidant die oxidatieprocessen vertraagt ​​en andere in vet oplosbare vitamines beschermt tegen schade veroorzaakt door zuurstof. Het draagt ​​ook bij aan een betere opname van dergelijke vitamines. Het verbetert het proces van cellulaire ademhaling en verhoogt zo het algehele uithoudingsvermogen.

TOEPASSING


arrow
Stimuleert de productie van synoviaal vloeistof in kraakbeen.
arrow
Voorkomt beschadiging, slijtage en van kraakbeen en gewrichten.
arrow
Bij consumptie gedurende een maand (eenmaal per dag) behoudt het zijn genezende werking, zelfs na het einde van de innameperiode.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook