Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Aminozuren / BioShape
Aminozuren: BioShape (Coral Club)

BioShape (140 tabletten)

Product stopgezet
Gewichtscorrectie product verloren terug is niet geretourneerd. Als u een bioscape in uw stad wilt kopen, neemt u telefonisch of per e-mail contact op met een consultant. Meer informatie...


Om de prijs van het product "BioShape" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
BioShape (140 tabletten)
BioShape is een natuurlijk plantaardig product uit een complex van aminozuren. Het wordt gebruikt door mensen die willen afvallen, maar ook de wens kwijt zijn om iets zoets te eten.

Dit product herstelt de stofwisseling in het lichaam, normaliseert het lichaamsgewicht en helpt ook om de gewenste resultaten in korte tijd te bereiken. Als u BioShape langdurig gebruikt, kunt u van honger afkomen, een psycho-emotionele achtergrond en metabole processen in het lichaam opbouwen.

Bovendien is BioShape een onmisbaar product voor diabetici (normaliseert insulinespiegels in het bloed, vult chroomgebrek aan, verbetert de huidconditie en verwijdert tekenen van cellulitis).

Neem BioShape dagelijks. Een uur voor het ontbijt 2 tabletten, vóór de lunch 30 minuten 3 tabletten, vóór het avondeten 3 tabletten, vóór een snack 2 tabletten. Drink minstens 1,5-2 liter schoon water.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten