Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Lichaamsverzorging / Lichaamscrème Cool Relief
Spier- en Gewrichtsbalsem / Lichaamscrème Cool Relief (Coral Club)

Lichaamscrème Cool Relief (120 g)

Voor een snel en effectief spierherstel bij verstuikingen, blessures en kneuzingen is een crème gemaakt met een verkoelend en verwarmend effect. Het warmt de spieren zachtjes op, elimineert pijn, spanning en stijfheid van bewegingen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Lichaamscrème Cool Relief" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Lichaamscrème Cool Relief (120 g)

EMU-OLIE, KAMFER, BOSWELLIA-EXTRACT, MENTHOL, EUCALYPTUS- EN MUNTOLIE


Ze verbeteren de bloedcirculatie en het metabolisme in spierweefsels, koelen af ​​en warmen vervolgens de getroffen spieren zachtjes op, waardoor pijn wordt verminderd en de plaats van de blessure wordt verzacht.

MSM, GLUCOSAMINE


Essentiële componenten van bindweefsel. Behouden de elasticiteit van spieren en ligamenten, verbeteren de toevoer van voedingsstoffen naar spierweefsel.

DUINDOORN-EXTRACT, KRUIDNAGELOLIE, WAS


Bronnen van bioactieve stoffen, waaronder vitamine A, C en E, leveren voeding aan spierweefsel, verbeteren metabolische processen in de huid.

SAMENSTELLING


Water, menthol, kamfer, emu-olie, cetearylalcohol, dicetylfosfaat, cetet-10-fosfaat, was, glycerylstearaat, stearinezuur, methylsulfonylmethaan (MSM), rijstolie, glucosaminesulfaat, fenoxyethanol, triethanolamine, carbomeer, eucalyptusolie, pepermuntolie tuin, veldmuntolie, kruidnagelolie, boswellia-extract, duindoornextract.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten