Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Gezichtsverzorging / C7 Hydraterende crème, vertraagt het verouderingsproces
C7 Hydraterende crème, vertraagt het verouderingsproces (Coral Club)

C7 Hydraterende crème, vertraagt het verouderingsproces (50 ml)

Product stopgezet
Biedt maximale voeding en hydratatie, elimineert rimpels, verbetert de teint aanzienlijk. Meer informatie...


Om de prijs van het product "C7 Hydraterende crème, vertraagt het verouderingsproces" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
C7 Hydraterende crème, vertraagt het verouderingsproces (50 ml)
SAMENSTELLING
Aloë-extract, natriumhyaluronaat, squaleen, glycerol, complex Matrixyl 3000 (palmitoyl oligopeptide, palmitoyl tetrapeptide-7), complexe algen, jojobaolie, yaluronzuur, Echinacea extracten, druivenpitten, groene thee, rozemarijn, oliën van sinaasappel, grapefruit, mandarijn, vitamine E, gehydrolyseerde tarwe-eiwitten, hulpcomponenten.

Het is een ideale lichtgewicht moisturizer zorgt voor maximale voeding en hydratatie, bevat een complex van actieve anti-aging ingrediënten die rimpels te verminderen, te versterken en de huid te verjongen.

Een van de hoofdcomponenten van de crème - Matrixyl 3000 - een effectieve anti-aging peptidecomplex dat de synthese van collageen en elastine bevordert, verbetert huidelasticiteit. Squaleen, dringt makkelijk door de epidermis en geeft de huid zacht en zijdeachtig. Het heeft een ontstekingsremmend, antioxiderend en regenererend effect. Verzadigt de huidcellen met zuurstof en verbetert de ademhaling en het metabolisme van de huid.

Zeewier activeert de synthese van collageen en elastine, verbetert de bloedcirculatie, normaliseert water-zout balans van de huid, toon en hydrateren het.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten