Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / C7 Diep rimpel serum
C7 Diep rimpel serum (Coral Club)

C7 Diep rimpel serum (30 ml)

Product stopgezet
Complexe huidverzorging 's nachts, het starten van de processen van cellulaire voeding en vernieuwing, hydrateert en creëert het effect van een verjongende lifting. Meer informatie...


Om de prijs van het product "C7 Diep rimpel serum" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
C7 Diep rimpel serum (30 ml)
INGREDIËNTEN
Aloë-extract, argireline (acetyl hypsapeptide-8), glycerine, sorbitol, hyaluronzuur, allantoïne, extracten: echinacea, komkommer, groene thee, druivenpit, wenkbrauwen, smeerwortel, panthenol, zijde-aminozuren, oliën: sinaasappel, grapefruit, tean , vitamine A, gehydrolyseerd tarweproteïne, vitamine E, vitamine C, hulpcomponenten.

Diep rimpel serum is een effectief middel dat de regeneratieve processen in de huidcellen 's nachts perfect activeert.

Serum bevat een revolutionaire component van argireline. Dit unieke peptide is specifiek ontworpen om rimpels in het gezicht en veroudering van de huid te verminderen. Argireline verzwakt de samentrekking van gezichtsspieren, onderdrukt de activiteit van catecholaminehormonen, die spiercontracties en het verschijnen van rimpels veroorzaken, voorkomt het verschijnen van nieuwe ouderdomsrimpels en versterkt ook vechtrimpels in het voorhoofd en rond de ogen.

Silk-aminozuren zijn uitstekende moisturizers. Diep doordringend in de cellen vullen ze alle schade en onregelmatigheden in de huid, brengen ze terug naar een vlotte en gezonde teint, zijn ze betrokken bij de synthese van eiwitten, verbeteren ze de metabole processen in de huidcellen.

Allantoïne heeft een verzachtende en hydraterende werking, elimineert desquamatie, stimuleert de vernieuwing van de epidermale cellen, versterkt het effect van andere bioactieve stoffen en heeft bacteriedodende eigenschappen. Stimuleert de mobiliteit van leukocyten die verantwoordelijk zijn voor de afweer van het immuunsysteem van de huid.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook