Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gewrichten en botten / Calci-Prime
NEW
Gewrichten en botten: Calci-Prime (Coral Club)

Calci-Prime (120 capsules)

Een bron van natuurlijk calcium en synergetische vitamines en mineralen die de opname door het lichaam en metabolische processen in botweefsel verbeteren. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Calci-Prime" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
Calcium van gepatenteerd ingrediënt Aquamin™ (bewezen werking).
arrow
Synergetische vitamines en mineralen: magnesium, zink, silicium, boor, mangaan, vitamine D3 en K2.
arrow
Versterkt botten en tanden.
arrow
Ondersteunt de gezondheid van de gewrichten en de spierfunctie.
arrow
Behoudt de elasticiteit van bloedvaten.
arrow
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar.

Calcium van Aquamin


Calcium is het belangrijkste structurele bestanddeel van botten en tanden, dat hun sterkte en hardheid bepaalt. Calcium, getransporteerd met de bloedbaan, is noodzakelijk voor het hart en de skeletspieren voor normale contractiliteit, daarnaast is calcium betrokken bij het proces van bloedstolling en energieproductie.

Aquamin


Aquamin™ is een bron van natuurlijk calcium uit zeealgen (Lithothamnion sp.) van de bodem van de Noord-Atlantische Oceaan. Deze algen kunnen mineralen (voornamelijk calcium en magnesium en sporen van andere mariene mineralen) uit zeewater opnemen en in de cellen van hun thalli opgeslagen, zodat ze zo hard als steen worden.

Vitamine D3


Verbetert de opname van calcium uit voedsel en helpt bij het handhaven van normale niveaus in het bloed. Vitamine D3 is essentieel voor gezonde botten en tanden, maar ook voor een goede werking van het immuunsysteem en de spierfunctie.

Vitamine K2 (menachinon)


De actieve vorm van vitamine K, die betrokken is bij de vorming van nieuw botweefsel en belangrijk is voor gezonde botten en tanden. Geformuleerd met een klinisch geteste en gepatenteerde vorm van vitamine K2, MenaQ7®.

Magnesium


Draagt bij aan de opname van calcium, daarom is het belangrijk voor de gezondheid van botten en tanden. Draagt bij aan de synthese van collageen eiwit, dat een aanzienlijk deel uitmaakt van de organische stof van het bot en de flexibiliteit ervan bepaalt. Samen met calcium reguleert het het proces van "contractie-ontspanning" van spieren (inclusief het hart). Neemt deel aan de productie van energie door cellen, waardoor vermoeidheid en moeheid worden verminderd. Ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel en het emotionele evenwicht. In het product wordt magnesium vertegenwoordigd door een organische verbinding - magnesiumcitraat en een natuurlijke anorganische verbinding uit het Aquamin™-complex.

Zink


Ondersteunt gezonde botten en tanden door de vorming van zowel anorganisch als organisch botweefsel te stimuleren. Daarnaast is zink betrokken bij de vorming van nieuwe cellen, de vorming van immuniteit, bevordert het de opname van vitamine A en speelt het daardoor een rol bij huidvernieuwing. Het product wordt vertegenwoordigd door een organische verbinding - zinkcitraat.

Mangaan


Mangaan draagt ​​bij aan de gezondheid van gewrichten, botten en huid, omdat het betrokken is bij de vorming van alle soorten bindweefsel.

Silicium


Silicium komt vooral voor in bindweefsel: vaatwanden, ligamenten, botten, huid. Het product bevat silicium van natuurlijke oorsprong (uit paardestaart).

Boor


Spoorelement, waarvan het grootste deel geconcentreerd is in het skelet en de tanden. Een verlaagd boorgehalte kan een verslechtering van het mineraalmetabolisme en de conditie van het botweefsel veroorzaken.


Wijze van toepassing


Volwassenen en kinderen ouder dan 14 jaar 2 maal daags 2 capsules bij de maaltijd innemen. Duur van opname - 1 maand. Indien nodig kan de inname worden herhaald.

Contra-indicaties


Individuele intolerantie voor de componenten van het product, zwangerschap, borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik een arts. Kinderen moeten een kinderarts raadplegen voordat ze voedingssupplementen gebruiken.

Opslag methode


Op een droge plaats bewaren, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal +25°C.

Tenminste houdbaar tot


2 jaar vanaf productiedatum.

Land van vervaardiging


Slovenië

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten