Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / C-Pack
Hart en bloedvaten: Gezond hart pack C-Pack / Cardiopack (Coral Club)

C-Pack (Cardiopack)

De set "Cardiopack" is ontwikkeld om de gezondheid van het hart als een van de belangrijkste organen te behouden en duurt 60 dagen. De ideale combinatie van ingrediënten voedt en activeert de hartcellen en draagt ​​bij aan de normale werking van het cardiovasculaire systeem. Meer informatie...


Om de prijs van het product "C-Pack" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
De set "Cardiopack" is ontwikkeld om de gezondheid van het hart als een van de belangrijkste organen te behouden en duurt 60 dagen.
De actieve componenten van het pakket hebben een veelzijdig positief effect op de cellen van de hartspier en verbeteren en vergemakkelijken het functioneren van het hart.

PENTOKAN


Een bron van actief kalium - een onvervangbaar macromineraal en een regulator van metabolische processen in de cel. “PentoKan” zorgt voor een constante concentratie van kalium in de cellen, wat de sleutel is tot een gezonde hartslag, instandhouding van de water- en mineralenbalans en het behoud van de levensvatbaarheid van hartcellen, zelfs onder omstandigheden van oxidatieve stress.

COENZYME Q10


Wordt terecht beschouwd als een middel om het leven te verlengen en als de beste vitamine voor het hart. Het is een integraal onderdeel van mitochondriën - de "energiestations" van de cel, verantwoordelijk voor de productie van energie in het lichaam, en is betrokken bij de synthese van ATP. Heeft een hoge antioxiderende activiteit.

Adequate niveaus van Coenzyme Q10 zorgen voor een normale contractiliteit van het hart, verbeteren de doorbloeding, waardoor de weerstand tegen fysieke activiteit toeneemt en het verouderingsproces van de hartspier wordt vertraagd.

CORAL TAURINE


Versterkt en beschermt het hart. Het aminozuur taurine is in hoge concentratie in het hartweefsel aanwezig. Het reguleert het metabolisme van kalium, natrium, calcium en magnesium - mineralen die verantwoordelijk zijn voor de hartslag, voorkomt de uitscheiding van kalium uit de cellen van het myocardium en verbetert de conditie van de hartvaten.

CORAL MAGNESIUM


Anti stress. Het reguleert de spierspanning en hartslag, heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel, verbetert de coronaire bloedstroom en voorkomt het ontstaan van cholesterolplaques op de wanden van de bloedvaten. Verbetert het energiepotentieel van de hartspier, het uithoudingsvermogen en bevordert het herstel onder stress.

TOEPASSING


Het “CardioPack” draagt ​​bij aan:
arrow
verbetering van de voeding van de hartspier;
arrow
bescherming tegen oxidatieve stress;
arrow
handhaving van een normale hartslag;
arrow
het hart van energie voorzien.

SAMENSTELLING


arrow
PentoKan - 3 buisjes (60 tabletten);
arrow
Coenzyme Q10 - 1 flacon (60 capsules);
arrow
Coral Taurine - 1 flacon (60 capsules);
arrow
Coral Magnesium -1 flacon (90 capsules).

WIJZE VAN TOEPASSING


Lees voor gebruik de instructies in de verpakking.
Duur is 60 dagen.

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor de componenten van het product, zwangerschap en borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

OPSLAGMETHODE


Bewaar op een droge, donkere plaats, buiten bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal 25 ° C.

HOUDBAARHEID


2 jaar vanaf de productiedatum.

LAND VAN OORSPRONG


Duitsland, VS.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten