Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Reiniging / Colo-Vada Green
NEW
Reiniging: Colo-Vada Green (Coral Club)

Colo-Vada Green

Een uitgebreid programma voor de geleidelijke reiniging van het lichaam en optimalisatie van de stofwisseling. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Colo-Vada Green" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
Ondersteunt het werk van het spijsverterings-, uitscheidings-, lymfestelsel.
arrow
Verhoogde vitaliteit en prestaties.
arrow
Verbetering van de conditie van de huid.
arrow
Ingrediënten: fytonutriënten, vitamines, mineralen, probiotica, prebiotica en enzymen.
arrow
De producten zijn gemakkelijk in gebruik - elke portie zit in een apart zakje.
arrow
Geen GMO, geen soja.

De duur van het programma is 14 dagen en bestaat uit 3 fasen:

Fase 1: voorbereiding (7 dagen)


De actieve componenten van de producten helpen de werking van het maagdarmkanaal (GIT) te normaliseren, de vitamine- en mineralenbalans te corrigeren en de darmmotiliteit te verbeteren.

Fase 2: zuivering (4 dagen)


De basis van deze fase zijn Colo-Vada Mix en Light Mix poedercocktails met een hoog gehalte aan voedingsvezels. Zwellend omhullen en verwijderen ze de stagnerende inhoud uit de darmen, wat bijdraagt ​​​​aan de grondige reiniging ervan.

Fase 3: herstel (3 dagen)


In de laatste fase ligt de focus op de microflora en de werking van de darm. Probiotische culturen (bifidus en lactobacillen), prebiotica en spijsverteringsenzymen helpen de microflora te herstellen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Programma producten:

ULTIMATE


Evenwichtige bron van vitaminen en mineralen. Het helpt om het gebrek aan nuttige elementen te compenseren en de stofwisseling te optimaliseren.

VITAMINE C


Bevat ascorbinezuur, citrusflavonoïden en rozenbottelextract. Vitamine C - de belangrijkste antioxidant, activeert de beschermende functies van het lichaam.

DIGESTABLE


Een uitgebalanceerd complex van 12 spijsverteringsenzymen. Bevordert een betere afbraak en opname van voedingsstoffen.

CASCARA SAGRADA


Een mild laxeermiddel van plantaardige oorsprong op basis van Pursha wegedoornschorspoeder. Het zal de darmmotiliteit helpen versterken en regelmatige zachte ontlasting vormen.

ZWARTE WALNOOTBLADEREN


Zwarte walnootbladeren bevatten de stof juglone, die darmklachten helpt verminderen, ontlasting verbetert en het maagdarmkanaal beschermt tegen parasieten.

ALFALFA


Plantaardige bron van eiwitten, vitaminen, mineralen. Ondersteunt de normale werking van het spijsverteringskanaal en verhoogt de vitaliteit.

KRUIDENSET #2


Combinatie van kliswortel, knoflook, rode klaver, gemberwortel, mariadistelzaad, saliewortel en frambozenblad. Het verbetert de darmperistaltiek, ondersteunt de werking van de lever en het spijsverteringsstelsel als geheel.

COLO-VADA MIX POEDER EN LITE MIX POEDER


Bronnen van onoplosbare en oplosbare voedingsvezels uit de zaden en schillen van psylliumzaden, lijnzaad, pruimen en andere bessen, groenten en fruit. Ze helpen de darmen te reinigen en de ontlasting aan te normaliseren.

SUPER-FLORA


Een uitgebalanceerde combinatie van probiotica bevordert de groei van nuttige bacteriën en het herstel van de darmflora.

Algemene informatie:

Wijze van toepassing


Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. De duur van het programma is 14 dagen.

Contra-indicaties


Individuele intolerantie voor de componenten van het product, zwangerschap en borstvoeding. Voor gebruik is het raadzaam om een ​​specialist te raadplegen.
Mensen met schildklieraandoeningen die jodiummedicatie gebruiken, moeten een endocrinoloog raadplegen.

Opslag methode


Bewaar op een droge, donkere plaats, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal 25°C.

Tenminste houdbaar tot


2 jaar vanaf productiedatum.

Land van vervaardiging


USA

SAMENSTELLING:


arrow
Set nr. 1 (Ultimate - 1 tablet, Vitamine C - 1 tablet, Cascara Sagrada - 1 tablet, Black Walnut Leaves - 2 tabletten, Alfalfa - 2 capsules, Kruidenset nr. 2 - 2 capsules) - 14 zakjes;
arrow
Set nr. 2 (Ultimate - 1 tablet, Vitamine C - 1 tablet, Cascara Sagrada - 1 tablet, Black Walnut Leaves - 1 tablet, Alfalfa - 2 capsules, Kruidenset nr. 2 - 1 capsule) - 8 zakjes;
arrow
Set nr. 3 (Ultimate - 1 tablet, Vitamine C - 1 tablet, DigestAble - 1 capsule, Cascara Sagrada - 1 tablet, Alfalfa - 2 capsules) - 6 pakjes;
arrow
Poeder Colo-Vada Mix - 8 pakjes;
arrow
Poeder Light Mix - 8 pakjes;
arrow
Super-Flora - 30 capsules in een blisterverpakking.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten