Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Reiniging / Colo-Vada Mix
Reiniging Colo-Vada Mix, 4 pakketten (Coral Club)

Colo-Vada Mix (4 pakketten)

Dit product is een bron van voedingsvezels, waardoor de darmen voorzichtig worden gereinigd. De kaolien die deel uitmaken van het poeder heeft een omhullend en absorberend effect, het verwijdert gemakkelijk gifstoffen uit het lichaam. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Colo-Vada Mix" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

ECHTGENOOT SEAN POEDER


Het is een rijke bron van in water oplosbare, onverteerbare voedingsvezels (vezels). Het is bekend dat oplosbare vezels een uniek effect hebben op het metabolisme: het vertraagt ​​de opname van koolhydraten en vetten, wat leidt tot een afname van de insulinesecretie. En omdat er geen overtollige insuline is, is er geen toename in overgewicht. En dankzij deze eigenschap vermindert vezels de bloedsuikerspiegel.

PRUIMEN


Het bevat een grote hoeveelheid nuttige stoffen (pectines, vezels, suikers, organische zuren, eiwitten), vitamines en mineralen, wat de waarde van het gebruik ervan in zuiveringsprogramma's verklaart. Het bevat vitamines zoals PP, groepen B, E, β-caroteen, evenals vele mineralen: ijzer, calcium, fosfor, magnesium, jodium, zink, koper.

KAOLIN (WITTE KLEI)


Het werkt als een sorptiemiddel en omhult het maagdarmslijmvlies en adsorbeert gifstoffen, afval, kankerverwekkende stoffen zonder de gunstige darmflora te beschadigen, evenals de kaf van weegbreezaden. De chemische samenstelling van de intern gezuiverde witte klei is een combinatie van silicium en aluminiumoxiden met de toevoeging van water. Bovendien bevat kaolien de mineralen die we nodig hebben: zink, koper, stikstof, calcium, magnesium, kalium, enz., Bovendien, in een vorm die goed wordt opgenomen door het menselijk lichaam. De minerale samenstelling van witte klei en zijn licht basische eigenschappen brengen de minerale balans van het lichaam tijdens het reinigen in evenwicht.

METHODE VAN TOEPASSING


Volwassenen - 1 pakket (12 g poeder) 4 keer per dag. Voor gebruik de inhoud van 1 pakje roeren in een glas koud water of sap, onmiddellijk drinken en drinken met een ander glas vloeistof. Wanneer u het poeder inneemt, moet u voldoende vloeistof gebruiken (minimaal 1,5 liter per dag).

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten