Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Bescherming van het lichaam

Bescherming van het lichaam

Startpagina / Gezondheidsconcept / Bescherming van het lichaam
De laatste stap van het Health Concept is het versterken van de afweer van het lichaam, het ondersteunen van de immuniteit en het beschermen van cellen tegen agressieve factoren. Bescherming gaat in de eerste plaats over immuniteit - het heeft vooral ondersteuning nodig.

Coral Club heeft een set gemaakt om de immuniteit te behouden, celregeneratieprocessen te versnellen en negatieve invloeden te weerstaan.

I-Pack

Het I-Pack-programma dient ter versterking van het immuunsysteem, helpt de afweer van het lichaam te versterken, verhoogt de weerstand tegen negatieve omgevingsfactoren en helpt regeneratieprocessen te versnellen.
De set bevat 5 producten:
arrow
Liposomale vitamine C - is een sterke antioxidant en beschermt het lichaam tegen de negatieve effecten van de omgeving. Bevordert het kwalitatieve werk van immuuncellen (fagocyten, T- en B-lymfocyten). Het normaliseert de werking van het cardiovasculaire systeem, voorkomt de ontwikkeling van infectieziekten, onderhoudt gezond tandvlees, tanden en huid.
arrow
D-spray 2000 - verbetert de immuniteit en voorkomt het optreden van vele ziekten. Beschermt tegen virale en infectieziekten, vermindert het risico op fracturen, bevordert gewichtsverlies. Helpt bij de opname van calcium, magnesium en fosfor. Verbetert gehoor, geheugen, gezichtsvermogen. Bevordert een gezonde werking van het voortplantingssysteem bij zowel mannen als vrouwen. Voorkomt de ontwikkeling van diabetes en obesitas.
arrow
Pau D`Arco with Selenium is een antischimmel- en antiviraal middel. Het wordt gebruikt voor acute luchtweginfecties, acute respiratoire virale infecties, herpes en infectieziekten van het urogenitale systeem. Versterkt en onderhoudt de immuniteit.
arrow
Haaienlevervet is een bron van waardevolle natuurlijke stoffen - squaleen en alkylglycerol. Squaleen heeft een antioxidatieve en anti hypoxerende werking, versnelt de genezing van laesies op de huid en slijmvliezen. Alkylglycerolen verhogen de weerstand van het lichaam tegen verschillende ziekten door de productie van immuuncellen te versnellen die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van verschillende ziekteverwekkers.
arrow
Coral-Mine is een minerale samenstelling die in staat is om de fysische en chemische eigenschappen van water, de zuur-base balans (pH) in de richting van alkalisatie te veranderen. De geïoniseerde vorm van Coral-Mine-mineralen maakt water heilzaam en biologisch beschikbaar voor het lichaam.
I-Pack

Preventie

Door de immuniteit in goede conditie te houden, zult u frequente acute luchtweginfecties, chronische ziekten, herpes, pustuleuze huidlaesies, gewrichts- en spierpijn, kwaadaardige gezwellen, chronisch vermoeidheidssyndroom en veel verschillende ziekten kwijtraken.

Het I-Pack-programma is ook belangrijk om te nemen voor de preventie van griep en SARS tijdens het epidemische seizoen, evenals bij de eerste symptomen van infectie.

Aanbevelingen

Blijf gehydrateerd (minstens 1,5 liter water per dag) terwijl u het Immunity Pack gebruikt. Kies voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamines, mineralen en probiotica.

Eet meer eiwitrijk voedsel, vooral de wei-eiwitten van Daily Delicious Beauty Shakes. Voeg dagelijks verse groenten en fruit toe aan uw dieet. Beperk uw inname van te zout en suikerhoudend voedsel en sterke thee. Geef alcoholische dranken op.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook