Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezondheid van de vrouw / Coral Alfalfa
Fytonutriënten: Luzerne / Coral Alfalfa (Coral Club)

Coral Alfalfa (120 capsules)

De koning onder de kruiden, versterkt het immuunsysteem, verhoogt de vitaliteit, verbetert de spijsvertering, bevordert de ontgifting en beschermt tegen cariës. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Alfalfa" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Alfalfa (120 capsules)
"Coral Alfalfa" heeft een veelzijdig effect op de gezondheid en is een uitstekende preventieve remedie voor vele aandoeningen. Het nieuwe product bevat naast alfalfakruid ook geconcentreerd bladsap, wat het positieve effect versterkt. Het gebruik van "koninklijk kruid" helpt de vitaliteit te verhogen, de prestaties te verbeteren, is nuttig voor mensen met een slechte gezondheid, die lijden aan indigestie, intoxicatie en problemen hebben met het urogenitale stelsel.

WERKING VAN ACTIEVE COMPONENTEN


De verhoogde opname van luzerne uit bodemmineralen verklaart de gunstige eigenschappen en een breed scala aan toepassingen. De bladeren van de plant bevatten acht essentiële aminozuren die niet door het menselijk lichaam kunnen worden gereproduceerd. Vitaminen A, B1, B2, B6, D2, D3, E en K, mineralen, vooral calcium, fosfor en fluor, saponinen, enz. De aanwezigheid van vitamine K maakt luzerne een effectief antihemorragisch middel dat bloedingen voorkomt.

Alfalfa is een van de weinige planten die in zijn samenstelling fluoride van natuurlijke oorsprong heeft, dat zich in het lichaam voornamelijk in de weefsels van de tanden accumuleert. Het bevordert de vorming van tandglazuur en beschermt de tanden tegen de ontwikkeling van cariës, waardoor het een bacteriedodend effect heeft op micro-organismen.

Dankzij saponinen kan de plant het cholesterolgehalte in het bloed verlagen. Het voorkomt niet alleen atherosclerotische veranderingen in de wanden van bloedvaten, maar verhoogt ook hun elasticiteit en wordt gebruikt om de bloeddruk te verlagen.

Alfalfa heeft een regulerend effect op de doorlaatbaarheid van bloedvaten en redoxprocessen.

Dit "Universeel" kruid heeft een genezende werking bij maagaandoeningen, opgeblazen gevoel, maagzweren. Alfalfa-extract wordt gebruikt tijdens medisch vasten vanwege de waardevolle stoffen die het bevat, voornamelijk aminozuren en chlorofyl.

Het is nuttig voor vrouwen in de menopauze en moeders die borstvoeding geven vanwege de oestrogeen-achtige activiteit van isoflavonen en het vermogen om angst weg te nemen en de lactatie te verhogen.

Het is ook een mild diureticum (het normaliseert de waterbalans en bevordert de uitscheiding van urinezuurzouten uit het lichaam).

TOEPASSING


“Coral Alfalfa” is een uitstekend algemeen tonicum dat wordt gebruikt tegen:
arrow
Hypovitaminose, overwerk, verhoogde prikkelbaarheid.
arrow
Atherosclerose, jicht.
arrow
Onvoldoende borstvoeding.

INGREDIËNTEN


arrow
Alfalfakruid - 150 mg.
arrow
Geconcentreerd alfalfa sap - 250 mg.
arrow
Hulpcomponenten.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten