Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Spijsvertering / Coral Artichoke
Spijsvertering: Hepatoprotector / Artisjok / Coral Artichoke (Coral Club)

Coral Artichoke (90 capsules)

Dit product heeft een genezende werking op de lever en de galwegen, waardoor de werking van het spijsverteringssysteem en het algemeen welzijn verbetert. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Artichoke" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Artichoke (90 capsules)
"Coral Artichoke" is de eerste vriend van de lever! De beste kruiden-hepatoprotectors in het product zijn artisjok en mariadistel. En paardebloem en betaïne hebben een genezend effect op de lever en de galwegen, bieden ontgiftingsbescherming van het lichaam, verbeteren de werking van het spijsverteringsstelsel en het algemeen welzijn.

EFFECTEN VAN DE WERKZAME BESTANDDELEN


Artisjok is een waardevol voedingsproduct met een pittige nootachtige smaak. Het onbetwiste voordeel van deze groente ligt in het uitgesproken hepatoprotectieve effect. De werkzame stoffen van de artisjok - caffeylquininezuren, cynarine, flavonoïden - hebben reinigende en choleretische eigenschappen. Ze verlagen het gehalte aan cholinesterase, verminderen de vet- en lipidenproductie van de lever en hebben een genezende werking. Bovendien versnelt de artisjok de verwijdering van overtollige vloeistof en stikstofhoudende verbindingen. Door het lichaam te voorzien van voedingsstoffen, eiwitten, vitamine A, C, B1, B2, caroteen en mineralen, normaliseert de artisjok de metabolische processen en de spijsvertering.

Mariadistel wordt met succes gebruikt voor verschillende leveraandoeningen. Deze medicinale plant bevat een zeldzame biologisch actieve stof silymarine, evenals ongeveer 200 andere waardevolle componenten. De plant verbetert de vorming en afscheiding van gal, de secretoire en motorische functies van het maagdarmkanaal, verhoogt de beschermende eigenschappen van de lever tegen infecties en vergiftiging (inclusief chloor, straling, medicijnen, alcohol, zelfs de gevaarlijkste paddenstoelen - bleke paddestoel en vliegenzwam).

Paardebloem is erg populair in Europa. De bitterstoffen die het bevat, stimuleren de eetlust en verbeteren de spijsvertering, hebben choleretische, diuretische en laxerende eigenschappen. Paardebloem-extract is een van de meest waardevolle, versterkende middelen.

Betaïne is een lipotrope stof van plantaardige oorsprong. Het normaliseert het lipidenmetabolisme in de lever, het cholesterolgehalte in het bloed, neemt deel aan metabolische processen en bevordert de energieproductie. Deze stof heeft ook een galvormend en choleretisch effect, verbetert de activiteit van het spijsverteringsstelsel.

TOEPASSING


"Coral Artichoke" heeft een gunstig effect op de lever:
arrow
voor verschillende aandoeningen: hepatitis, leverdystrofie, vette hepatosis;
arrow
met chronische intoxicatie;
arrow
in het geval van verstoringen van het proces van spijsvertering en metabolisme.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten