Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Reiniging / Coral Black Walnut
Reiniging: Zwarte Walnoot / Coral Black Walnut (Coral Club)

Coral Black Walnut (90 сapsules)

Het verhoogt de weerstand van het organisme (tegen andere, invasieve organismen), verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen, zorgt voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen, activeert en versterkt het afweersysteem, is darmreinigend en ontslakkend. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Black Walnut" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
"Black walnut" (Juglans nigra) is de naaste verwant van de walnoot en heeft een identieke chemische samenstelling. Tegelijkertijd onderscheidt zwarte walnoot zich door de kwantitatieve superioriteit van voedingsstoffen, wat de genezende eigenschappen verklaart. Dus, in de vruchtwand en bladeren van een zwarte walnoot, is de concentratie van de meest waardevolle stof, juglone, 2-4 keer hoger dan in een walnoot, wat betekent dat het effect aanzienlijk anders is.

ACTIE VAN ACTIEVE COMPONENTEN


Extract van zwarte walnotenblad bestrijdt wormen en schimmels van het geslacht Candida, helpt de ontlasting te normaliseren en de darmfunctie te verbeteren. Het heeft antioxiderende en tonische eigenschappen. De helende werking van zwarte walnoot is te danken aan het feit dat deze plant een grote hoeveelheid juglone bevat, evenals flavonoïden, organische zuren, onverzadigde vetzuren, coumarines, glycosiden, vitamine C, B1, P, essentiële oliën en mineralen.

Oregano-bladextract is een rijke bron van essentiële oliën en tannines, evenals thymol en carvacrol - waardevolle stoffen die effectief zijn tegen verschillende soorten parasieten. Naast anthelmintische eigenschappen helpt oregano de spijsvertering te normaliseren: het stimuleert de darmmotiliteit, verbetert de werking van de galblaas en activeert de afscheiding van spijsverteringsstoffen.

TOEPASSING


Bevordert de algehele ontgifting van het lichaam en een betere spijsvertering.
Actieve componenten van het product:
arrow
Helpt het lichaam van parasieten te ontdoen.
arrow
Zorg voor preventie van parasietenplagen, vooral in omstandigheden waar dit het meest waarschijnlijk is (frequente consumptie van riviervissen en ongezuiverd water, tuinieren, regelmatig contact met dieren, zwemmen in water, enz.).
arrow
Hebben een positief effect op de spijsvertering en de darmfunctie.

INGREDIËNTEN


arrow
Zwart walnotenbladextract (Juglans nigra) - 300 mg.
arrow
Oregano Leaf Extract (Origanum Vilgare) - 50 mg.
arrow
Hulpcomponenten.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten