Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Monosachariden en polysachariden / Coral Burdock Root
Reiniging: Grote kliswortel Coral Burdock Root (Coral Club)

Coral Burdock Root (90 caps)

Dit product helpt de stofwisseling te normaliseren. Door zijn ontgiftende, bloedzuiverende en diuretische eigenschappen verwijdert het effectief gifstoffen en slakken uit het lichaam. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Burdock Root" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Burdock Root (90 caps)
"Coral Burdock Root" is een uniek kruidensupplement dat bestaat uit gemalen wortelpoeder en een reeks sterk geconcentreerde extracten van de kliswortel, Arctium lappa. Het product helpt de stofwisseling te normaliseren. Vanwege zijn ontgiftende, diuretische en bloedzuiverende eigenschappen verwijdert het effectief gifstoffen en verontreinigende stoffen.

HOOFDBESTANDDELEN


Kliswortel heeft een hoog gehalte aan bioactieve stoffen die een divers effect hebben op het lichaam. Het bevat inulinepolysaccharide (meer dan 35%), natuurlijke sterolen, vetcarbonzuur (palmitinezuur en stearinezuur) en hydroxykaneelzuren, tannines, bitterheid, proteïne, etherische oliën.

Kliswortel bevat een grote hoeveelheid inuline, wat de plant een zoetige smaak geeft. Inuline verhoogt de afzetting van glycogeen in de lever en normaliseert de insulinevormende functie van de alvleesklier. Daarom is het zeer nuttig voor diabetici. Bovendien heeft inuline prebiotische eigenschappen, dat wil zeggen een positief effect op de microflora, waardoor de groei van nuttige bacteriën wordt bevorderd.

Oxykaneelzuren van de klis hebben giftige, diuretische en bloedzuiverende eigenschappen. Ze dragen bij tot een verbeterde verwijdering van diuretinezuur, ureum, ammoniak, gifstoffen uit het bloed, waardoor de nierfunctie verbetert en de diurese toeneemt. Bovendien normaliseert het de water-zoutstofwisseling en heeft het een hepatoprotectief effect.

De werkzame stoffen van de klis verminderen ontstekingen in het maagdarmkanaal, beschermen het slijmvlies van de maag en de dikke darm tegen irritatie en verbeteren de afscheiding van maagsap, bevorderen de genezing van ulceratieve erosies, verminderen spastische pijn en bevorderen de afgifte van de darmen.

Klis verhoogt de afscheiding van gal, verhoogt de afscheiding van pancreasenzymen. Door deze genezende werking kan kliswortel gebruikt worden bij diverse eetstoornissen, abnormale leverfunctie en galblaas.

Klis wordt gekenmerkt door de aanwezigheid in de samenstelling van waardevolle plantenstearinen sitosterol en stigmasterol - cholesterolantagonisten. Deze stoffen reguleren het metabolisme van lipoproteïnen in de lever en dunne darm, verminderen de opname van cholesterol in de darm en verlagen daardoor het gehalte ervan in het bloed. Tegelijkertijd zijn ze natuurlijke hormoonachtige stoffen die hormonale stoornissen voorkomen of verminderen.

Aan de wortel van klis bevinden zich nogal wat essentiële oliën en carbonzuren, bekende antiseptica, die pathogene bacteriën in het maagdarmkanaal vernietigen, waardoor ze dyspepsie, allergieën en meteorisme veroorzaken.

EIGENSCHAPPEN


Coral Burdock Root:
arrow
verbetert de ontgifting van het lichaam;
arrow
helpt het cholesterolgehalte te verlagen;
arrow
vermindert ontstekings- en bacteriële processen in het It-maagdarmkanaal;
arrow
optimaliseert de spijsvertering en leverfunctie.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten