Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Coral Detox Plus
HIT
Reiniging Detoxprogramma / Ongiftingskuur Coral Detox Plus (Coral Club)

Coral Detox Plus

Coral Detox Plus is een uitgebreide versie van de Coral Detox-set die helpt het organisme te ontgiften, cellen te beschermen, de vitaliteit te verhogen en het immuunsysteem te versterken. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Detox Plus" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Het Coral Detox Plus programma is een gezondheidsprogramma dat het lichaam helpt te ontgiften, de darmmicroflora gezond te maken om de eliminatie van toxines te versnellen, en de zelfregulatie in het lichaam te herstellen. Het programma is ontworpen voor 30 dagen en bestaat uit 6 producten.

Coral Detox Plus helpt het lichaam bij het verwijderen van exotoxinen (externe gifstoffen die vanuit de omgeving met lucht, water en voedsel het lichaam binnenkomen) en endotoxinen (interne gifstoffen die tijdens het leven in het lichaam worden gevormd). Ze hopen zich op in het lichaam en kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken. 80% van endo- en exotoxinen zijn oplosbaar in water, 20% lost op in vet.

Verstoring van het proces van regelmatige eliminatie van gifstoffen uit het lichaam kan leiden tot de ontwikkeling van intoxicatie. Het lichaam kan niet altijd zelf verschillende gifstoffen kwijt. In dit geval kan het programma Coral Detox Plus hulp bieden.

DE SET BESTAAT UIT:


Assimilator (90 capsules), H-500 (60 capsules), Coral Lecithin (120 capsules), Coral-Mine (30 sachets), PentoKan - (2 verpakkingen van 20 bruistabletten), Coral Alfalfa (120 capsules).

Assimilator


Dit is een bron van spijsverteringsenzymen, samengesteld uit plantaardige enzymen met vitamine A en D, neutraliseert vetoplosbare toxines. Assimilator bevordert een hoogwaardige afbraak van voedsel en vermindert de vorming van gifstoffen in het spijsverteringskanaal.

H-500


Dit is een krachtige antioxidant die ook bijdraagt aan de binding en verwijdering van in water oplosbare exo- en endotoxinen.

Coral Lecithin


Is een bron van fosfolipiden. Het beschermt celmembranen tegen schade en helpt bij het elimineren van gifstoffen.

Coral-Mine


Dit is een minerale samenstelling van diepzeekoralen die de mineraalbalans van het lichaam optimaliseert en actief wateroplosbare gifstoffen verwijdert.

PentoKan


Dit is een bron van kalium in een biologisch beschikbare vorm, die zorgt voor een constante concentratie in de cel, wat de sleutel is tot het gezond functioneren van de cel en het lichaam als geheel.

Coral Alfalfa


Dit bevat vezels, vitamines en mineralen, creëert gunstige voorwaarden voor de vitale activiteit van de darmmicroflora.

Het programma draagt bij aan:


arrow
versterking van de immuniteit;
arrow
regulering van het zuur-base-evenwicht;
arrow
vermindering van allergische symptomen;
arrow
verbetering van de huidconditie;
arrow
verhoging van de vitaliteit.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten