Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Coral Detox
Ontgiftingskuur / Coral Detox (Coral Club)

Coral Detox

Coral Detox is een set van producten die helpen het organisme te ontgiften. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Detox" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Detox is een combinatie van producten die helpen het organisme te ontgiften. Dit is een complexe benadering die een natuurlijke afvoer van verschillende gifstoffen in het lichaam, de celgezondheid en de algehele gezondheid en vitaliteit voor vele jaren bevordert.

DE SET BESTAAT UIT


Assimilator (90 plantaardige capsules), H-500 (60 capsules), Coral Lecithin (120 capsules), Coral-Mine (30 sachets).

Elke dag beïnvloeden gifstoffen uit externe en interne bronnen onze gezondheid. Gifstoffen kunnen ons lichaam binnendringen via de lucht die we inademen en via voedsel dat we eten en drinken. Ons lichaam produceert van nature gifstoffen als onderdeel van natuurlijke processen in het lichaam. Meer specifiek: 80% van de gifstoffen in water oplosbaar, terwijl 20% van de gifstoffen in vet oplosbaar is.

Het lichaam moet constant gifstoffen uit zichzelf verwijderen, maar als dat proces niet goed functioneert, kan dit leiden tot hoge toxiciteit. Het is erg belangrijk om gehydrateerd te blijven, zodat 80% van de gifstoffen met urine wordt uitgescheiden. Alleen enzymen en gal kunnen in vet oplosbare gifstoffen afbreken. Wanneer vetoplosbare gifstoffen worden omgezet in wateroplosbare afvalstoffen, kunnen ze uit het lichaam worden uitgescheiden.

ASSIMILATOR


Helpt bij het verwijderen van vetoplosbare gifstoffen. Assimilator bevordert een gezonde stofwisseling en vertraagt de vorming van gifstoffen.

H-500


Is een krachtige antioxidant die het uithoudingsvermogen verhoogt tijdens elke fysieke inspanning. Het verhoogt ook het energiepotentieel van het lichaam door de productie van cellulaire energie te stimuleren en de productiviteit tijdens fysiek en mentaal werk te verbeteren. Bovendien zorgt het ervoor dat gezonde cellen niet oxideren en herstelt het de natuurlijke pH van het lichaam.

CORAL LECITHIN


Is een product dat de gezondheid van het hart, de hersenen en de lever helpt bevorderen. Coral Lecithin beschermt celmembranen tegen schade door gifstoffen.

CORAL-MINE


Is een product uit Japan gemaakt van diepzeekoraal (scleractinians) verzameld in de Japanse Zee, nabij de eilanden Okinawa en Tokunoshima. Het bevat calcium, magnesium, kalium, ijzer, fosfor, zwavel, silicium, chroom, mangaan, zink en andere mineralen. Een zakje in water verrijkt het met heilzame mineralen en herstelt de water-zoutbalans. De componenten bevorderen de groei van bot- en bindweefsel met gunstige effecten op de algehele gezondheid, terwijl ze een mild tonisch effect opwekken.

DE SET DRAAGT BIJ AAN


arrow
het versterken van de immuniteit;
arrow
het verminderen van allergiesymptomen;
arrow
het reguleren van het zuur-base-evenwicht;
arrow
verbetering van de huidconditie.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten