Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Reiniging / Coral Kelp
Fytonutriënten: Coral Kelp (Coral Club)

Coral Kelp (60 capsules)

Coral Kelp is een product dat de kracht van medicinale planten en zeewier combineert, het lichaam effectief beschermt tegen gifstoffen en slakken, de gezondheid van het endocriene systeem in stand houdt en bescherming biedt tegen vroegtijdige veroudering. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Kelp" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Kelp (60 capsules)
"Coral Kelp" is een product dat de kracht van medicinale planten en zeewier combineert, het lichaam effectief beschermt tegen gifstoffen en slakken, de gezondheid van het endocriene systeem in stand houdt en bescherming biedt tegen vroegtijdige veroudering.

EFFECT VAN ACTIEVE COMPONENTEN


Japanse kelp is het meest waardevolle zeewier en ondersteunt gezondheid, jeugd en schoonheid. De populariteit van zeewier is te danken aan de gevarieerde samenstelling. Algen bevatten aminozuren, mineralen (kalium, jodium, natrium, calcium, magnesium, zwavel, silicium, ijzer, fosfor), vitamine A, C, D, E, K, groep B, eiwitten, alginaten, meervoudig onverzadigde vetzuren, enz. Een bron van vezels, dus verbetert de spijsvertering en de darmfunctie. Een voldoende hoeveelheid organisch (!) Jodium is goed voor de schildklier. Zeewier is een goed sorptiemiddel, alginezuurzouten (alginaten) vormen verbindingen met radionucliden, gifstoffen en verwijderen deze uit het lichaam.

Kaneelroos heeft het hoogste gehalte aan caroteen, B-vitamines, bloedvatversterkende vitamines C, bioflavonoïden en bloedstolling verhogende vitamine K. Het is ook rijk aan pectines, organische zuren en flavonoïden. Rozenbottel heeft een gunstig effect op het koolhydraatmetabolisme, activeert een aantal enzymen, verhoogt de weerstand van het lichaam tegen de schadelijke effecten van de externe omgeving, zoals infecties.

Gember bevat zeer diverse voedingsstoffen: vitamine A, B1, B2, C, mineralen (fosfor, magnesium, calcium, ijzer, natrium, kalium, zink), alle essentiële zuren (tryptofaan, threonine, fenylalanine, methionine, valine), etherische oliën, enz. De specerij wordt beschouwd als een sterke antioxidant, helpt de bloeddruk en het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen, verbetert de cerebrale circulatie, versterkt de bloedvaten. Het is bekend uit de oude oosterse geneeskunde dat gember een verbazingwekkende eigenschap heeft om het lichaam van gifstoffen en slakken te ontdoen.

TOEPASSING


"Coral Kelp" heeft een positief effect op het:
arrow
Endocriene systeem.
arrow
Cardiovasculair systeem.
arrow
Spijsverteringssysteem.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten