Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Actieve levensduur / Coral Magnesium
Hart en bloedvaten: Coral Magnesium (Coral Club)

Coral Magnesium (90 capsules)

Coral Magnesium is een mineralencomplex dat magnesium bevat in de vorm van tauraat en glycinaat. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Magnesium" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Magnesium (90 capsules)

SAMENSTELLING


arrow
Magnesium (tauraat) - 75 mg.
arrow
Magnesium (bisglycinaat) - 75 mg.
arrow
Hulpcomponenten.

"Coral Magnesium" is een noodzakelijk product voor de volledige werking van het cardiovasculaire systeem, het zenuwstelsel, het spijsverteringsstelsel enhet herstel van vele biologische functies van het lichaam.

EFFECTEN VAN WERKZAME BESTANDDELEN


Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor de mens, aangezien het deelneemt aan meer dan 300 biochemische reacties die de normale werking van het lichaam verzekeren. Een van de belangrijkste functies van magnesium is om het zenuwstelsel te beschermen tegen destructieve stress. Magnesium remt de excitatieprocessen in het centrale zenuwstelsel en vermindert de gevoeligheid van het lichaam voor prikkels van buitenaf (scherpe geluiden, te fel licht). Met zijn tekort treden verhoogde nervositeit, prikkelbaarheid en ernstige vermoeidheid op.

Magnesium optimaliseert de werking van de hartspiercellen, stabiliseert het hartritme en is uitermate belangrijk bij de regulatie van de neuromusculaire activiteit van het hart. Dit mineraal is nodig voor de opname van calcium en vitamine C en is betrokken bij het metabolisme van koolhydraten. Magnesium helpt het lichaam zich aan te passen aan koud weer, dient als een structureel onderdeel van botten en tandglazuur, stimuleert de darmmotiliteit en verhoogt de galafscheiding.

Magnesium helpt het mechanisme van bloedstolling te herstellen, helpt de vasculaire gezondheid te behouden, voorkomt de vorming van cholesterolplaques op hun wanden, vergroot het lumen van bloedvaten en verhoogt zo de coronaire bloedstroom.

Magnesium heeft ook een actieve invloed op de werking van de nieren en bijnieren, de energieproductie en de vorming van musculoskeletaal weefsel. Bij een tekort aan magnesium wordt het proces van hoogwaardige assimilatie van mineralen en voedingsstoffen verstoord. Een voldoende magnesiumgehalte in het lichaam draagt ​​bij tot een toename van de tonus van de gladde spieren van de bloedvaten, darmen, gal en urineblaas, enz. Speelt een belangrijke rol bij de synthese van eiwitten, aminozuren, de overdracht van genetische informatie met de deelname van DNA en RNA.

Het product bevat twee magnesiumzouten - tauraat en glycinaat (verbindingen met de aminozuren taurine en glycine). Het voordeel van deze zouten is dat ze de beste biologische beschikbaarheid hebben in vergelijking met andere magnesiumzouten en de darmen niet irriteren. Bovendien verbetert de combinatie van glycine en magnesium de hersendoorbloeding, waardoor het geheugen en de prestaties worden geoptimaliseerd. En de combinatie van taurine en magnesium activeert de energieproductie en verbetert de celvoeding.

EIGENSCHAPPEN


"Coral Magnesium" heeft de volgende gezondheidsbevorderende werking:
arrow
verhoogt de weerstand tegen mentale, emotionele, fysieke stress;
arrow
verhoogt het energiepotentieel van de hartspier, reguleert de tonus van bloedvaten en de hartslag;
arrow
normaliseert het metabolisme van eiwitten, lipiden en nucleïnezuren, activeert het proces van ATP-productie;
arrow
bevordert een betere opname van voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten