Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Water- en mineraalbalans / Coral-Mine
Water- en mineraalbalans: Coral-Mine, 10 zakjes (Coral Club)

Coral-Mine (10 zakjes)

Verrijkt water met mineralen en verandert van structuur. Het normaliseert de bloeddruk en herstelt het cardiovasculaire systeem. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral-Mine" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral-Mine (10 zakjes)
Minerale samenstelling op basis van natuurlijk koraal om de kwaliteit en smaak van water te verbeteren. Geproduceerd in Japan van relict diepzee scleractinia koralen verzameld in de Japanse Zee, nabij de eilanden Okinawa en Tokunoshima. Verrijkt water met nuttige mineralen en verbetert het fysiologische nut ervan. Verlaagt de zuurgraad van water, bevordert de opname van chloorverbindingen en zouten van zware metalen.

CALCIUM


Neemt deel aan de vorming van het skelet, de tanden en het kraakbeen, alle soorten bindweefsel. Dit mineraal zorgt voor een stabiele hartactiviteit, reguleert de neuromusculaire geleiding, handhaaft een gezonde staat van celmembranen, neemt deel aan metabolische en hematopoëtische processen, verhoogt de weerstand van het lichaam tegen infecties en toxines.

MAGNESIUM


Calcium Helper - De juiste balans van calcium en magnesium in het lichaam voorkomt het uitlogen van calcium uit de botten. Zorgt voor een stabiele hartslag, helpt bij het omgaan met stress, reguleert de tonus van gladde spieren (bloedvaten, darmen, galblaas en blaas).

NATRIUM EN KALIUM


Ze normaliseren het water-zout- en zuur-base-evenwicht en zorgen voor de constantheid van de interne omgeving van het lichaam.

WIJZE VAN TOEPASSING


Plaats 1 sachet, zonder opening, in 1,5 liter water (de hoeveelheid water kan 2-3 keer worden verminderd). Het wordt aanbevolen om gebotteld of gefilterd water te gebruiken. Na 5 minuten is het water klaar voor gebruik. Het is raadzaam om het voorbereide water overdag te consumeren.

OPSLAGMETHODE


Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten bereik van kinderen, in goed gesloten containers.

HOUDBAARHEID


5 jaar vanaf de productiedatum

LAND VAN OORSPRONG


Japan

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten