Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Aminozuren / Coral Taurine
Aminozuur met hoge biologische activiteit Coral Taurine (Coral Club)

Coral Taurine (60 capsules)

Het aminozuur taurine heeft een hoge biologische activiteit en is noodzakelijk voor de normale werking van het lichaam. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Coral Taurine" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Coral Taurine (60 capsules)

SAMENSTELLING


arrow
Taurine - 600 mg.
arrow
Hulpcomponenten

"Coral Taurine" is een bron van het "universele" aminozuur taurine, dat een veelzijdige genezende werking heeft en daarom erg belangrijk is voor gebruik als voedingssupplement.

EFFECT VAN DE WERKZAME BESTANDDELEN


Men kan zeggen dat dit aminozuur een persoon zijn hele leven vergezelt - van conceptie tot ouderdom. Zelfs tijdens de zwangerschap is het uitermate belangrijk voor de normale ontwikkeling en groei van de foetus. Bovendien merken experts op dat de hersenen van kinderen vier keer meer taurine bevatten dan de hersenen van volwassenen.

Voedsel dat veel taurine bevat zijn dierlijke producten - vis, vlees, melk, eieren en wordt niet aangetroffen in plantaardig voedsel. Dit betekent dat dit aminozuur vooral belangrijk is voor vegetariërs. Hoewel taurine als een aminozuur wordt beschouwd, wordt het, in tegenstelling tot andere aminozuren, niet in eiwitten opgenomen.

De functionaliteit van taurine is indrukwekkend. Het is in zeer hoge concentraties aanwezig in de weefsels van de hersenen en het netvlies. Vermindert krampaanvallen, remt de overdracht van spanningen naar het centrale zenuwstelsel, versterkt het geheugen en verbetert de concentratie. Het is het belangrijkste zuur van het netvlies (40-50%), dat de weefsels voedt en normaal functioneert, en bijdraagt ​​aan de aanpassing van de ogen aan licht. En nog belangrijker, taurine is in staat om beschadigd netvlies- of lensweefsel te herstellen en daardoor het gezichtsvermogen te verbeteren na verschillende verwondingen of leeftijdsgerelateerde problemen.

Taurine is niet minder belangrijk voor het cardiovasculaire systeem. Het voorkomt voornamelijk de uitscheiding van kalium uit de hartspier en normaliseert het metabolisme van natrium, kalium, calcium en magnesium - mineralen die verantwoordelijk zijn voor een correct en gezond hartritme. Bovendien helpt taurine de bloedvaten te verwijden.

Dit aminozuur speelt een actieve rol in de stofwisseling. Voorkomt stagnatie van gal in de galblaas en galwegen. Verlaagt het niveau van cholesterol met lage dichtheid (“slecht” cholesterol) in het bloed en de lever en voorkomt bloedstolsels. Een ander doel van taurine is om de activiteit van insuline in het lichaam te verhogen, dit hormoon beïnvloedt rechtstreeks het glucosegehalte in het bloed, de vorming van glycogeen uit glucose in de lever en spieren, en verhoogt het energiemetabolisme.

Als antioxidant bindt taurine reactieve zuurstofsoorten die het DNA in het lichaam beschadigen, de vereiste hoeveelheid vitamine C en E en het antioxidante eiwit glutathion te behouden.

EIGENSCHAPPEN


"Coral Taurine" is een onvervangbaar product voor:
arrow
cardiovasculair en zenuwstelsel;
arrow
het gezond houden van de gezichtsorganen;
arrow
optimalisatie van de stofwisseling;
arrow
antioxiderende bescherming.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten