Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Hart en bloedvaten / D-spray 2000
HIT
NEW
Immuun ondersteuning: D-Spray 2000 (Coral Club)

D-spray 2000 (10 ml, 170 doses)

Vitamine D3 in hoge dosering en handige sprayvorm voor comfortabel gebruik. 1 keer drukken = 50 mcg/2000 IU. Meer informatie...


Om de prijs van het product "D-spray 2000" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
Vitamine D3 voor mensen met een tekort.
arrow
Handige, eenvoudig te gebruiken spray voor nauwkeurige dosering.
arrow
MST-kokosolie vetzuren voor betere biologische beschikbaarheid.
arrow
2000 IU (50 microgram) per dosis.
arrow
170 doses in 1 fles.

Vitamine D3 helpt het calcium-, magnesium- en fosformetabolisme te ondersteunen, dus de belangrijkste taak is het mineraliseren van botweefsel om hun dichtheid te versterken en te behouden. Bovendien versterkt vitamine D3 het immuunsysteem, verbetert de stofwisseling, ondersteunt het zenuw-, cardiovasculaire en voortplantingsstelsel en draagt ​​het bij aan het verbeteren van de stemming, het geheugen en de hersenfunctie.

Vitamine D3 wordt gesynthetiseerd in menselijke huidcellen bij blootstelling aan ultraviolet licht. Kleding, zonnebrandcrème en een vervuilde atmosfeer kunnen ervoor zorgen dat de huid niet goed absorbeert. Daarom komt vitamine D3-tekort zelfs in zonnige landen vaak voor.

De vetoplosbare vorm van vitamine D3 wordt het meest natuurlijk en snel opgenomen. De sprayvorm zorgt voor een fijne dispersie, wat de opname van de vitamine vergemakkelijkt. Het bevat alleen componenten van natuurlijke oorsprong, die bio-compatibel zijn met het menselijk lichaam. Het product hoeft niet gekoeld bewaard te worden en is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.


TOEPASSING


Volwassenen nemen eenmaal daags één spray bij de maaltijd. Duur: één maand. Indien nodig kan de cursus worden herhaald.

VOORZORGSMAATREGELEN


Individuele intolerantie voor de componenten, zwangerschap, borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik uw arts.

OPSLAG


Op een donkere, droge plaats bij kamertemperatuur bewaren, buiten het bereik van kinderen. Na opening maximaal 6 maanden onder de bovengenoemde omstandigheden bewaren.

HOUDBAARHEID


2 jaar vanaf de productiedatum.

VERVAARDIGD IN


Slovenië

INGREDIËNTEN


Plantaardige olie (middellange keten triglyceriden uit kokosolie), cholecalciferol (vitamine D3), geconcentreerde tocoferolen.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten