Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Fytobar / Daily Delicious Beauty Shake Vanilla
Energie en prestaties: Proteïne Shake Vanilla Daily Delicious (Coral Club)

Daily Delicious Beauty Shake Vanilla (500 g)

Een uitgebalanceerde eiwitshake met een complex van voedingsstoffen en collageen voor het dagelijkse onderhoud van schoonheid en gezondheid. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Daily Delicious Beauty Shake Vanilla" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Proteïne shake "Daily Delicious Beauty Shake" met natuurlijke vanillesmaak -een uitgebalanceerde eiwitshake met een complex van voedingsstoffen en collageen voor het dagelijkse onderhoud van schoonheid en gezondheid, behoudt vitaliteit en fysieke activiteit, geeft elke dag energie. Combineert 3 biologisch waardevolle eiwitbronnen van dierlijke en plantaardige oorsprong en een complex van 11 vitamines en mineralen.

VERISOL®


Gepatenteerd collageen peptide. Het is de belangrijkste bouwproteïne van huid, spieren, haar en nagels en wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen.

De huid bevat tot 40% collageen. Collageenhydrolysaat dat wordt gebruikt in de shake is een zeer effectieve vorm van dierlijk collageen dat bestaat uit drie peptiden (aminozuren): lysine, proline en hydroxyproline.

Zijn bijzonderheid is dat het, met een laag molecuulgewicht, gemakkelijk wordt opgenomen en actief en snel begint te werken.

Collageen voorziet de huid van proteïne voeding en voorkomt vroegtijdige veroudering.

MELKEIWIT EN WEI-EIWITCONCENTRAAT


Deze bevatten in tegenstelling tot plantaardige eiwitten alle essentiële aminozuren die qua structuur vergelijkbaar zijn met menselijk spierweefsel. In vergelijking met hele eiwitten wordt wei volledig door het lichaam opgenomen. Het helpt bij het herstel van spierweefsel na inspanning.
Voor dit proces zijn er 3 essentiële aminozuren in de samenstelling: proteïne - valine, leucine en isoleucine verantwoordelijk, die door spieren worden gebruikt om de vetstofwisseling daarin te verbeteren, vet te "verbranden" en extra energie vrij te maken.

SOJA-EIWITISOLAAT


Dit is een licht plantaardig eiwit dat vooral nuttig is voor mensen bij wie het lichaam het reguliere caseïne-eiwit niet goed verteert of lactose niet kan verdragen, evenals voor oudere mensen en voor vegetariërs als vervanging voor dierlijke eiwitten.

Soja-eiwit is rijk aan veel niet-essentiële en essentiële aminozuren, waardoor het zorgt voor gezonde spieren, het cholesterolgehalte niet verhoogt en het lichaamsgewicht onder controle helpt te houden.

VITAMINE-MINERAAL COMPLEX


De vitamines A, C, E, groep B, inclusief B3, B7 en B9, PP, en de mineralen magnesium, koper, selenium nemen deel aan alle soorten metabolische processen, koolhydraat -, eiwit - en vetstofwisseling.

Vitaminen en mineralen verbeteren de spijsvertering, zorgen voor een gezonde huid en spieren en nemen deel aan de synthese van het eigen collageen.

EIGENSCHAPPEN PROTEÏNE SHAKE


arrow
zorgen voor sterke, gezonde spieren;
arrow
behoud van elasticiteit, schoonheid en jeugdigheid van huid, haar, nagels;
arrow
corrigeren van de vitaminen- en mineralen balans;
arrow
het uithoudingsvermogen en de prestaties vergroten;
arrow
helpen bij het beheersen van het gewicht.

TOEPASSING


Volwassenen eenmaal daags bij de maaltijd, na het oplossen van 2 volle maatscheppen (25 g) poeder in een glas gekoelde magere melk (1,5%).

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor de componenten van het product, zwangerschap en borstvoeding. Kan bij overmatig gebruik een laxerend effect hebben. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

OPSLAGMETHODE


Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal + 25° C.

HOUDBAARHEID


1,5 jaar vanaf de productiedatum

LAND VAN OORSPRONG


Duitsland

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten