Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Antioxidant bescherming / FanDetox
Reiniging: Lever herstellen FanDetox, 10 sticks (Coral Club)

FanDetox (poeder 10 sticks van 4,5 g)

FanDetox is een product ontwikkeld door de Koreaanse wetenschapper Dr. Bok Song-Hae om de lever te herstellen en te beschermen tegen de giftige effecten van alcohol, medicijnen, voedsel van lage kwaliteit en andere schadelijke stoffen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "FanDetox" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
FanDetox (poeder 10 sticks van 4,5 g)

SAMENSTELLING


Dextrine 1520 mg, kaki fruit extract 280 mg, gojibessen extract 210 mg, mandarijn schil extract 210 mg, boekweit extract 210 mg, sojascheuten extract 70 mg, taurine 50 mg, ascorbinezuur 10 mg, hulpcomponenten.

"FanDetox" is een product ontwikkeld door de Koreaanse wetenschapper Dr. Bok Song-Hae om de lever te herstellen en te beschermen tegen de giftige effecten van alcohol, medicijnen, voedsel van lage kwaliteit en andere schadelijke stoffen. Het product is alleen gebaseerd op plantenextracten. Kaki, gojibes, mandarijnschil, boekweitzaad en sojascheut hebben een snel en effectief genezend effect op de gezondheid.

KAKI


Heeft meer hoeveelheid voedingsstoffen dan druiven en vijgen. Het is een bron van vitamine A, C, P, appelzuur en citroenzuur, mineralen en vooral licht verteerbare plantensuikers, glucose en fructose om de vitale hulpbronnen van het lichaam te vergroten. Deze suikers zijn essentieel voor de vorming van glycogeen in de lever en de energievoorziening ervan.

GOJI-BESSEN


Verbeteren het verteringsproces, hebben een versterkend, antioxidant en tonisch effect. Betaïne in de plant verbetert het metabolisme, bevordert de productie van alcoholdehydrogenase en aldehyde dehydrogenase-enzymen, die de galvorming en het vetmetabolisme in de lever normaliseren en toxische stoffen neutraliseren, waaronder afbraakproducten door alcohol.

CITRUSSCHIL-EXTRACT


Bevat een grote hoeveelheid antisclerotische flavonoïden die een antisclerotisch effect hebben. Eenmaal in het lichaam versnellen ze de afbraak van lipoproteïnen met lage dichtheid en normaliseren ze het niveau van totaal cholesterol, beschermen ze vitamine C tegen oxidatieve vernietiging.

BOEKWEIT


Heeft, vanwege het hoge gehalte aan flavonoïden, organische zuren en lecithine, een gunstig effect op het spijsverterings-, cardiovasculaire en zenuwstelsel, helpt beschadigd leverweefsel te herstellen en overtollige lipiden eruit te verwijderen.

SOJA


Zit boordevol biologisch actieve stoffen: eiwitten, vitamines (E, H, PP, groep B), mineralen, lecithine en voedingsvezels.

DEXTRINE


Is een goed verteerbaar product van een gedeeltelijke afbraak van polysacchariden: zetmeel, glycogeen. Opgeslagen in levercellen is het een snel gemobiliseerde energiereserve voor hun voeding en toenemende efficiëntie.

VITAMINE C


Is essentieel voor de collageensynthese, versterkt de wanden van bloedvaten, beschermt ze tegen de afzetting van geoxideerde vormen van cholesterol en beschermt het lichaam tegen gifstoffen.

EIGENSCHAPPEN


“FanDetox” helpt bij verschillende problemen en verbetert de gezondheid:
arrow
bij hepatitis, leververvetting, enz.;
arrow
in geval van vergiftiging breekt het actief giftige producten in hepatocyten af;
arrow
verbetert het vetmetabolisme door het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen;
arrow
een unieke kruidendrank die het kater-syndroom en al zijn onaangename symptomen verlicht: algemene zwakte, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, tremoren, tachycardie, zweten, slapeloosheid.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten