Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Aminozuren / First Food Colostrum
Aminozuren: First Food Colostrum (Coral Club)

First Food Colostrum (90 capsules)

Product stopgezet
Colostrum is een natuurlijke bron voor het creëren van immuniteit. Als u Fersfoud Colostrum wilt kopen, neemt u telefonisch of per e-mail contact op met een consultant. Meer informatie...


Om de prijs van het product "First Food Colostrum" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
First Food Colostrum (90 capsules)
First Food Colostrum is een product dat nodig is voor het trainen van het immuunsysteem. Hij is het eerste voedsel van alle dieren, inclusief kinderen. Na de geboorte geeft de moeder met Colostrum immuniteit door aan haar baby.

Dit voedingssupplement wordt na het afkalven bij koeien verzameld en met een speciale methode verwerkt, om de natuurlijke structuur van colostrum niet te verstoren.

Wetenschappers hebben bewezen dat koeienbiest compatibel is met vrouwelijke biest. Het bevat een minimale hoeveelheid lactose. Het kan dus worden gebruikt door mensen die zuivelproducten uitsluiten van hun dieet.

First Food Colostrum bevat vitamines, mineralen, interferon en ook aminozuren. Bovendien bevat Colostrum enzymen die zo noodzakelijk zijn om de pancreas te behouden.

Colostrum verhoogt niet alleen de immuniteit, maar herstelt ook het spijsverteringskanaal, beschermt het lichaam tegen auto-immuunziekten, vermindert het risico op kanker.

Veel atleten gebruiken dit product als een additief om botten te versterken en de spiermassa te vergroten.

Drink Colostrum elke dag voor de maaltijd, 3 stuks op een lege maag.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten