Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Antioxidant bescherming / H-500
HIT
Energie: Antioxidant H-500, 60 capsules (Coral Club)

H-500 (60 capsules)

Oxidatieve stress veroorzaakt door toxines, microben, vrije radicalen leidt tot celbeschadiging en een slechte gezondheid. H-500 voorkomt de oxidatie van gezonde cellen en herstelt een gunstig intern milieu in het lichaam, waardoor de celvoeding en het metabolisme worden verbeterd. Meer informatie...


Om de prijs van het product "H-500" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
H-500 (60 capsules)
«H-500» voegt zich bij de lijn van antioxidantproducten. Zoals bekend, beschadigen de vrije radicalen de mitochondriën, waarin ATP wordt gevormd en opgeslagen, waardoor ze niet in staat zijn om in de energiebehoeften van het lichaam te voorzien. Als gevolg hiervan treden typische tekenen van veroudering op: geheugen, gehoor, gezichtsvermogen verslechteren, tonus en uithoudingsvermogen verminderen. Door bescherming te bieden tegen vrije radicalen, helpt «H-500» het normale werkvermogen van het lichaam te herstellen.

ACTIE VAN ACTIEVE COMPONENTEN


Dankzij «H-500» zal het probleem van vroege veroudering en een slechte gezondheid voor u gewoon ophouden te bestaan. «H-500» staat voor vitaliteit, uithoudingsvermogen en herstel, fysieke en mentale prestaties.

«H-500» maakt het gemakkelijker om fysieke activiteit, sportactiviteiten of hard werken aan te kunnen. Het product helpt het melkzuurniveau te verlagen en door de snelle opname ervan door de spieren, versnelt het hun herstel na inspanning.

Zo'n positief effect stelt ons in staat het product aan te bevelen aan mensen met geestelijke arbeid, mensen die werkzaam zijn in zware productie, atleten, maar ook actieve recreanten of degenen die om de een of andere reden krachtig en vol energie moeten zijn, omdat het het gemakkelijk maakt om overbelasting te verdragen; overbelasting wordt verlicht, de elasticiteit verhoogt en spierspanning versterkt.

Dit product verhoogt het energiepotentieel van het lichaam door de productie van cellulaire energie te stimuleren, wat erg belangrijk is voor de algehele gezondheid, aangezien een adequate energietoevoer zorgt voor fysieke en mentale prestaties, verbetert het metabolisme en stelt u in staat om veel nadelige factoren te weerstaan.

Oxidatieve stress in het lichaam veroorzaakt door gifstoffen, microben en vrije radicalen leidt tot cellulaire schade en een slechte gezondheid. «H-500» voorkomt dat gezonde cellen oxideren en herstelt een gunstig alkalisch milieu in het lichaam, wat bijdraagt ​​aan een verbeterde celvoeding en metabolisme.

TOEPASSING H-500


arrow
Heeft een bevorderend effect op de gezondheid: door de toename van de energiereserves van het lichaam is het nuttig voor mensen met geestelijke arbeid, en degenen die werkzaam zijn in zware productie, enz.
arrow
Noodzakelijk voor atleten en outdoorliefhebbers.
arrow
Voorkomt vroegtijdige veroudering van het lichaam.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten