Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Programma's en sets / I-Pack
NEW
Immuunsysteem versterken: Immunity Pack / I-Pack (Coral Club)

I-Pack (Immunity Pack)

Immunity Pack is een set om de immuniteit te versterken. Meer informatie...


Om de prijs van het product "I-Pack" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
Helpt de afweer van het lichaam te versterken.
arrow
Verhoogt de weerstand tegen negatieve omgevingsfactoren.
arrow
Helpt regeneratieprocessen te versnellen.

INGREDIËNTEN


Liposomale vitamine C (100 ml), D-Spray 400 IU, Pau D'Arco met selenium (90 capsules), Shark liver oil (60 capsules), Coral-Mine (3 pakketjes, 30 sachets).

LIPOSOMALE VITAMINE C


Bevat ascorbinezuur in de meest biologisch beschikbare liposomale vorm. Vitamine C (ascorbinezuur) ondersteunt de barrièrefunctie van de huid en gaat het binnendringen van ziekteverwekkers in het lichaam tegen. Bevordert de genezing van laesies op de huid en slijmvliezen. Het is een sterke antioxidant en beschermt het lichaam tegen de negatieve effecten van de omgeving. Bevordert hoogwaardige functie van immuuncellen (fagocyten, T- en B-lymfocyten) om een ​​adequate immuunrespons te vormen.

D-Spray 400 IU


Bevat van nature voorkomende vitamine D3 in een biologisch beschikbare sprayvorm. Het tijdig activeren van immuuncellen is afhankelijk van voldoende vitamine D3 in het lichaam. Bevordert de opname van calcium, magnesium en fosfor voor de normale vorming van botweefsel. Bovendien verhoogt deze "zonnige" vitamine de weerstand van het zenuwstelsel tegen verschillende stressfactoren, terwijl de lichaamseigen afweer op peil blijft.

PAU D'ARCO MET SELENIUM


De bast van de mierenboom bevat waardevolle stoffen naftochinonen (lapachol, beta-lapachol, xylodine), die verschillende soorten immuuncellen activeren en de werking van pathogene micro-organismen verstoren. Het sporenelement selenium reguleert het aantal cellen van het immuunsysteem en ondersteunt zowel aangeboren als verworven immuniteit. Het synergetische complex van selenium met vitamine C versterkt het immuunsysteem en helpt klachten bij ontstekingsziekten te verlichten.

SHARK LIVER OIL


Een volledig natuurlijk product, een bron van waardevolle natuurlijke stoffen - squaleen en alkylglyceriden. Squaleen heeft een antioxiderende en antihypoxische werking, versnelt de genezing van schade aan de huid en slijmvliezen. Alkylglyceriden verhogen de weerstand van het lichaam tegen verschillende ziekten en versnellen de productie van immuuncellen die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van verschillende pathogenen.

CORAL-MINE


De minerale samenstelling van koraal, bevat zouten van nuttige macro- en micro-elementen (calcium, magnesium, kalium, enz.). Bij interactie met water komen mineralen uit zouten in het water terecht, wat de fysiologische bruikbaarheid en organoleptische eigenschappen positief beïnvloedt.

AANWIJZINGEN


Raadpleeg een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft en houdt rekening met eventuele allergieën voor de ingrediënten.

VOORZORGSMAATREGELEN


Lees voor gebruik de instructies in de verpakking. Duur van gebruik is 30 dagen.

OPSLAG


Bewaren op een droge plaats beschermd tegen direct zonlicht, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal +25° C, in een goed gesloten verpakking. Bewaar Liposomale Vitamine C en Liposomale Vitamine D3 in de koelkast na opening van de fles.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten