Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Actieve levensduur / Zonnebloemlecithine
NEW
Actieve levensduur: Sunflower Lecithin / Zonnebloemlecithine (Coral Club)

Zonnebloemlecithine (120 capsules)

Zonnebloemlecithine bevat veel fosfolipiden – een noodzakelijke “bouwstof” voor de gezondheid van elke cel. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Zonnebloemlecithine" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
90% zonnebloemlecithinefosfolipiden in elke capsule.
arrow
Ondersteunt de gezondheid en het normaal functioneren van de lever, hersenen, hart en darmen.
arrow
Bevat geen GGO's.
arrow
Geschikt voor mensen met een soja-allergie.

Lecithine is een complex van essentiële verbindingen - fosfolipiden. Deze stoffen maken deel uit van alle celmembranen en bepalen hun elasticiteit en integriteit, wat helpt de gezonde functionaliteit van cellen en weefsels te behouden. De lever heeft fosfolipiden het meest nodig. Ze helpen het zijn belangrijkste functie uit te voeren: schadelijke stoffen filteren, en ook levercellen beschermen en herstellen wanneer ze beschadigd zijn. Fosfolipiden zijn ook belangrijk voor de hersenfunctie. Ze maken deel uit van de myelineschede van zenuwvezels, waarvan de toestand de reactiesnelheid, coördinatie van bewegingen en snelheid van informatieverwerking bepaalt.

Bovendien beschermen fosfolipiden zenuwcellen tegen oxidatieve stress veroorzaakt door verhoogde spanningsniveaus, gebrek aan slaap en slechte gewoonten. Fosfolipiden ondersteunen de gezondheid van hart en bloedvaten. Ze zijn betrokken bij het binden en verwijderen van overtollig ‘slecht’ cholesterol uit het lichaam. Fosfolipiden zijn essentieel voor de gezondheid van het maagdarmkanaal en de spijsvertering in het algemeen. Ze helpen het darmslijmvlies te herstellen, waardoor de penetratie van schadelijke stoffen en pathogene micro-organismen wordt voorkomen, en verbeteren ook de vertering van vetten en de opname van in vet oplosbare vitamines A, D, E en K.

Zonnebloempitten zijn een waardevolle bron van lecithine voor voedingssupplementen. Ze worden verkregen van niet-GMO-gemodificeerde rassen. Zonnebloemlecithine is geschikt voor mensen met een allergie voor soja en sojaproducten. De capsule bevat uitsluitend lecithinepoeder met een aangename smaak en licht aroma van zonnebloempitten en geen hulpstoffen. De capsules zijn handig om oraal in te nemen en kunnen ook worden geopend en lecithinepoeder worden toegevoegd aan salades en andere gerechten.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Aanbevolen producten