Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Liposomal Curcumin
Spijsvertering: Liposomal Curcumin / Liposomale Curcumine (Coral Club)

Liposomal Curcumin (100 ml)

Curcumine staat bekend als een middel om de immuniteit te versterken,het heeft krachtige ontstekingsremmende effecten en is een zeer sterke antioxidant. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Liposomal Curcumin" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Liposomal Curcumin (100 ml)
Liposomale Curcumine is de meest biologisch beschikbare vorm van curcumine.

De poedervormige wortelstok van kurkuma wordt op grote schaal gebruikt in India en andere Zuid-Aziatische keukens, en is een integraal onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde voor een breed scala aan aandoeningen. Met name curcumine, een belangrijk actief bestanddeel van kurkuma, is een van de meest bestudeerde plantenextracten vanwege de ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.

Kurkuma wordt in India al duizenden jaren gebruikt als specerij en medicinaal kruid. Het heeft krachtige ontstekingsremmende effecten en is een zeer sterke antioxidant. Curcumine verhoogt de niveaus van het hersenhormoon, waardoor de groei van nieuwe neuronen toeneemt en verschillende degeneratieve processen in de hersenen worden bestreden. Curcumine kan niet alleen helpen bij het moduleren van ontstekingen in het cardiovasculaire systeem, het ondersteunt ook normale cholesterol-, triglyceriden- en bloedsuikerspiegels.

De biologische beschikbaarheid van curcumine is altijd een probleem geweest voor duurzame beschikbaarheid, en dankzij een nieuwe innovatieve gepatenteerde technologie PNS (Polar-Non-polar Sandwiching) van het bedrijf Aurea Biolabs is dat probleem opgelost.

Aurea Biolabs is gericht op de ontwikkeling van nutraceutische producten, extractie, isolatie en formulering van bioactieve ingrediënten uit kruiden en andere natuurlijke extracten. Het belangrijkste obstakel bij het gebruik van kurkuma is de lage opname van de actieve componenten. Dit heeft Aurea Biolabs opgelost door gebruik te maken van de gepatenteerde PNS-technologie. Alle moleculen van kurkuma worden in deze formulering gebruikt, wat resulteert in een 100% natuurlijke kurkuma matrix met een hoog gehalte aan curcumine, die de ware synergieën van alle moleculen van kurkuma kan opleveren.

Cureit™ is meer bio-efficiënt in vergelijking met normale curcumine. Zowel het product als het proces (PNS-technologie) is gepatenteerd en dit is het enige curcumine-extract dat de volledige kurkuma-matrix heeft. Omdat het product beschikbaar is in bloed en weefsels, is de functionele werkzaamheid groter. Hierdoor kan de curcumine veilig door uw spijsverteringsstelsel gaan en worden opgenomen in de bloedbaan, waar het het meest nodig is om effectief te zijn.

EIGENSCHAPPEN


arrow
verbetert het cardiovasculaire, musculoskeletale, spijsverteringsstelsel;
arrow
verhoogt de immuniteit;
arrow
helpt het verouderingsproces te vertragen.

WIJZE VAN TOEPASSING


Schud de fles voor gebruik; 1 keer per dag 5 ml of zoals aanbevolen door een specialist. Het kan in pure vorm worden ingenomen of opgelost in 1 glas water of sap.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten