Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Liposomale vitamine C
Immuun ondersteuning: Liposomale Vitamine C / Liposomal Vitamin C (Coral Club)

Liposomale vitamine C (100 ml)

Een van de belangrijkste vitamines die betrokken is bij de synthese van collageen, elastine, hyaluronzuur en veel enzymen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Liposomale vitamine C" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Liposomale vitamine C (100 ml)
Vitamine C, ook ascorbinezuur genaamd, speelt veel belangrijke rollen in het lichaam. Het is met name de sleutel tot het immuunsysteem en helpt infecties te voorkomen. Het menselijk lichaam maakt - of slaat - geen vitamine C op, dus mensen moeten deze voedingsstof elke dag uit hun voeding halen. Vitamine C is een sterke antioxidant die de natuurlijke afweer van uw lichaam kan versterken.

HOOFDBESTANDDELEN


Vitamine C speelt een belangrijke rol bij een aantal lichaamsfuncties, waaronder de productie van collageen, L-carnitine en sommige neurotransmitters. Het helpt bij het metaboliseren van eiwitten en verbetert de opname van calcium, ijzer en zink, en beïnvloedt de synthese en metabolisme van cholesterol. Vitamine C is een van de vele antioxidanten die bescherming kunnen bieden tegen schade veroorzaakt door schadelijke vrije radicalen, giftige chemicaliën zoals lood, koper, kwik, vanadium, en verontreinigende stoffen.

Liposomale vitamine C is samengesteld met liposomale technologie. Liposomale technologie beschermt de vitamine door het spijsverteringsstelsel en transporteert het naar de bloedbaan voor opname in de cellen. U krijgt alle voordelen van vitamine C zonder maagklachten.

EIGENSCHAPPEN


arrow
is gunstig voor het immuunsysteem, het zenuwstelsel en het endocriene systeem;
arrow
verhoogt het uithoudingsvermogen;
arrow
verhoogt de immuniteit.

WIJZE VAN TOEPASSING


Schud de fles voor gebruik. Volwassenen nemen 1-2 keer per dag 2,5 ml of zoals aanbevolen door een specialist. Het kan in pure vorm worden ingenomen of opgelost in 1 glas water of sap.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten