Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Lipostick Fit
Gewichtscontrole: Afslanken Lipostick Fit, 15 zakjes (Coral Club)

Lipostick Fit (15 zakjes)

Een innovatief afslankproduct. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Lipostick Fit" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Lipоstick-Fit is een innovatief product voor gewichtsafname. Geproduceerd met behulp van liposomale technologie voor maximale biologische beschikbaarheid en effectiviteit.

Het is bekend dat het metabolisme geleidelijk vertraagt ​​met de leeftijd. Dit creëert de voorwaarden voor het omzetten van ongebruikte calorieën in vet afzettingen, zelfs terwijl een gewoon dieet wordt gehandhaafd. De actieve componenten van het product dragen bij tot de versnelling van het metabolisme en het verbranden van vetophopingen.

CITRUS RETICULATA


Gepatenteerd complex van flavonoïden uit het extract van gefermenteerde mandarijnenschil. Dit is het belangrijkste bestanddeel van het product. Tijdens het fermentatieproces, wordt het gehalte aan superflavonoïden (nobiletine, hesperidine) in de huid aanzienlijk verhoogd.

NOBILETINE


Voorkomt de ophoping van vet in de lever en beïnvloedt genen die verband houden met het vetmetabolisme; stimuleert de functie van genen die betrokken zijn bij het verbranden van overtollig vet, en onderdrukt genen, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuwe vetcellen.

HESPERIDINE


Reguleert het lipiden- en glucosemetabolisme en stimuleert ook de afscheiding van het hormoon cholecystokinine, dat de eetlust reguleert en het gevoel van verzadiging reguleert.

HET FLAVONOÏDENCOMPLEX


Reguleert het circadiane ritme in het lichaam en bevordert een betere slaap, en het is bekend dat slaap essentieel is voor een normaal metabolisme en hormonale balans.

GROENE KOFFIEBOONEXTRACT


Een bron van cafeïne, chlorogeenzuur, chroom. Chlorogeenzuur helpt om vetzuren efficiënter te metaboliseren en de triglycerideniveaus in de lever te verlagen, wat leidt tot gewichtsverlies. Bovendien vertraagt ​​het de vorming van nieuwe vetcellen. In combinatie met cafeïne versnelt chlorogeenzuur de lipolyse en stimuleert het het vrijkomen van energie.

CHROOM


Helpt bij het handhaven van normale bloedglucosespiegels door de gevoeligheid van cellulaire receptoren voor insuline te verhogen. Chroomgebrek verhoogt het verlangen naar suiker, wat leidt tot de consumptie van extra calorieën uit snelle koolhydraten.

EXTRACT VAN GROENE THEEBLADEREN


Is een rijke bron van antioxidanten en een bekende vetverbrander. Beschermt het lichaam tegen oxidatieve stress en versnelt de stofwisseling en reguleert de bloedsuikerspiegel.

L-CARNITINE


Is een aminozuur, vitamine-achtige stof die de afbraak van vetten bevordert en ze naar de mitochondriën leidt - de energiestations van cellen, waar vet wordt geoxideerd en energie wordt vrijgegeven. Helpt lichaamsvet te verminderen en voorkomt de ophoping van vet in cellen.

NONISAP


Bevat krachtige antioxidanten, het enzym superoxide-dismutase (SOD) en polyfenolen, die vrije radicalen neutraliseren, triglyceriden verlagen en de effecten van oxidatieve stress minimaliseren.

ZWARTE PEPER-EXTRACT


Verbetert de bloedcirculatie in het maagdarmkanaal en reguleert de vorming van nieuwe vetcellen.

EIGENSCHAPPEN


Lipostick Fit:
arrow
bevordert actieve verbranding van vetcellen;
arrow
voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen;
arrow
helpt de eetlust onder controle te houden door overeten te voorkomen;
arrow
vult het tekort aan voedingsstoffen aan dat nodig is voor een normaal metabolisme;
arrow
verbetert de slaapkwaliteit;
arrow
beschermt tegen oxidatieve stress.

TOEPASSING


Voor een volwassene: 1 stick 2 keer per dag bij de maaltijd. Kan onverdund worden ingenomen of opgelost in een 1/2 glas water.

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor de componenten, zwangerschap, borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten