Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / Vitaminen en mineralen / Memo-Prime
-15%
Geheugen verbeteren: Memo-Prime (Coral Club)

Memo-Prime (30 plantaardige capsules)

Helpt het geheugen en de concentratie te verbeteren en draagt ​​bij aan een efficiëntere mentale scherpte. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Memo-Prime" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
arrow
Biedt ondersteuning tijdens perioden van hoge mentale stress
arrow
Helpt de actieve levensduur te verlengen
arrow
Een bron van polyfenolen en B-vitamines
arrow
2 gepatenteerde ingrediënten - Memophenol™ en Extrafolate-S®
arrow
Gemakkelijk in te nemen – Eenmaal per dag voor volwassenen en kinderen van 14 jaar en ouder

HET GEPATENTEERDE MEMOPHENOL COMPLEX


Het Memophenol™-complex, gemaakt van extracten van Franse druiven en wilde Canadese bosbessen, is rijk aan verschillende polyfenolen, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen en zeer effectief is. Het is ontwikkeld door wetenschappers in Frankrijk en Canada op basis van observaties van de gunstige effecten van polyfenolen op het korte- en langetermijngeheugen en het leervermogen. In 2017 werd Memophenol™ uitgeroepen tot "Best Ingredient" bij de NutraIngredients Awards in de categorie "Healthy Ageing".

GROENE THEE-EXTRACT


Rijk aan plantaardige polyfenolen catechines: bevat 95% epigallocatechinegallaat (EGCG). Catechines zijn antioxidanten en zijn betrokken bij de vorming en het herstel van neuronen, wat de ontwikkeling van het kortetermijngeheugen naar het langetermijngeheugen beïnvloedt.

B-VITAMINEN (B6, B9 EN B12)


Deze vitamines ondersteunen het zenuwstelsel en helpen enzymen om energie vrij te maken uit koolhydraten en vetten, aminozuren af ​​te breken en zuurstof en energiebevattende voedingsstoffen door het lichaam te transporteren. Dit helpt ons energieniveau gedurende de dag te ondersteunen. Deze B-vitamines helpen de effecten van stress te verminderen en stimuleren de hersenen door de productie van neurotransmitters te stimuleren, die helpen bij het overbrengen van signalen tussen de hersenen en het lichaam. De gepatenteerde ingrediënten: Foliumzuur Extrafolaat-S® (vitamine B9), pyridoxaal 5-fosfaat (vitamine B6) en methylcobalamine (vitamine B12), zijn bioactieve vormen van vitamines die zeer biologisch beschikbaar zijn en gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen.

GEBRUIKSAANWIJZING


Volwassenen dienen 's morgens of' s middags 1 capsule per dag bij de maaltijd in te nemen. Duur van de dosering - 1 maand.

VOORZORGSMAATREGELEN


Individuele intolerantie voor de ingrediënten kan voorkomen. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, dienen voor gebruik hun arts te raadplegen. Raadpleeg voor gebruik uw arts.

OPSLAG


Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal 25°C (77°F).

HOUDBAARHEID


2 jaar vanaf de productiedatum.

VERVAARDIGD IN


Slovenië

INGREDIËNTEN


arrow
Memophenol™ (Franse druif (Vitis vinifera L.) fruitextract Wilde bosbes (Vaccinium angustifolium A.) fruitextract) 300 mg.
arrow
Groene thee (Camellia sinensis) bladextract 50 mg.
arrow
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 2,3 mg.
arrow
Zink (als zinkoxide uit capsulehuls) 2 mg.
arrow
Vitamine B6 (Pyridoxal 5-fosfaat) 3 mcg.
arrow
Foliumzuur (L-Methylfolaat Ca als Extrafolaat-S™) 100 mcg.
arrow
Overige ingrediënten: capsule (hydroxypropylmethylcellulose), magnesiumstearaat, tricalciumfosfaat.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten