Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Mondverzorging / MicroBrite tandpoeder
MicroBrite tandpoeder (Coral Club)

MicroBrite tandpoeder (100 g)

Product stopgezet
MicroBrite-tandpoeder met een verfrissende muntsmaak is een tandpoeder met antioxiderende eigenschappen dat tanden witter maakt zonder het gebruik van grof schuurmiddel. Meer informatie...


Om de prijs van het product "MicroBrite tandpoeder" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Ingrediënten: calciumcarbonaat, natriumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, xylitol, microhydrine, kaliumfosfaat, muntolie, silicium
dioxyde, aloë vera-gel, quilaia, natriumalginaat, menthol, glycine, kaliumbenzoaat.

Het spuitpoeder "MicroBrite" met een verfrissende muntsmaak is 's werelds eerste tandpasta met antioxiderende eigenschappen, wittere tanden zonder gebruik van grof schuurmiddel.

Microhydrine herstelt de zuur-base balans in de mondholte, voorkomt de vorming van tandplak, tandsteen en onaangename geur uit de mond.

Xylitol voorkomt de ontwikkeling van cariës. Het activeert het proces van remineralisatie, remt de groei van pathogene microflora en veroorzaakt cariës en tandvleesaandoeningen.

Aloë vera verlicht irritatie en ontsteking van de open wortels van de tanden en het tandvlees, draagt ​​bij aan hun herstel.

Menthol zorgt voor een verdovend, bacteriedodend en licht verkoelend effect, het verzachten van de plek van de wond, verbetert, verbetert de bloedcirculatie in het tandvlees, verfrist de adem voor een lange tijd.

Waarom is de procedure van hermineralisatie van tanden noodzakelijk?
Verhoogde gevoeligheid van het glazuur, het optreden van scheuren in de tanden, het optreden van cariës - al deze onaangename verschijnselen zijn het gevolg van het uitwassen van mineralen en andere spoorelementen uit het glazuur. Om de structuur van de tand te herstellen, wordt de procedure van glazuurremineralisatie uitgevoerd. Dit proces kan kunstmatig en natuurlijk zijn.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook