Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Bescherming / Neitronik MG-04M
Bescherming: Antistraling sticker MG-04M (Coral Club)

Neitronik MG-04M

Product met een verhoogd beschermingsniveau tegen elektromagnetische straling. Ontworpen voor tv's, monitoren met lcd- en plasmaschermen. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Neitronik MG-04M" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
“Neitronik” is de best beschikbare technologie voor afscherming tegen elektromagnetische straling.

NEITRONIK MG-04M


Beschermingsmiddelen tegen elektromagnetische straling van tv's en computerschermen, waaronder lcd en plasma, tablets.

Het belangrijkste voordeel van "Neitronik" is dat het alleen werkt als het betreffende apparaat is ingeschakeld en in wisselwerking staat met zijn elektromagnetische veld. Wanneer het apparaat is uitgeschakeld, blijft "Neitronik" neutraal.

MEER OVER HET PRODUCT


"Neitronik" is een speciale antenne. Het kristalrooster van de antenne heeft de eigenschap van een kristal om elektromagnetische energie te absorberen en om te zetten. De antenne wordt opgewekt door de zenders van huishoudelijke apparaten en creëert zijn eigen secundaire veld, dat in wisselwerking met het primaire veld van de zenders hun stralingsspectrum omzet in een vorm die veilig is voor mensen.

TOEPASSING


Lees de instructiehandleiding voordat u het product gebruikt. Haal het uit de verpakking, pel het van de beschermende papierlaag en plak het op het apparaat.

LAND VAN PRODUCTIE


Rusland

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten