Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Lichaamsverzorging / Bodylotion NutraFirm
Bodylotion NutraFirm (240 ml)

Bodylotion NutraFirm (240 ml)

Product stopgezet
Effectief hydrateert, voedt, versterkt en verzacht de huid, voorkomt cellulitis, beschermt tegen de negatieve effecten van externe factoren. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Bodylotion NutraFirm" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Bodylotion NutraFirm (240 ml)
De lotion is een geweldige toevoeging aan de wasgel NutraFirm. Regelmatig gebruik van lotion helpt de stofwisselingsprocessen in de huid te activeren. Het bevochtigt, voedt, toont en verzacht de huid effectief, voorkomt cellulitis, beschermt tegen de negatieve effecten van externe factoren.

Extracten van klimop en kastanjevruchten verbeteren de bloedcirculatie en lymfestroom, verhogen de microcirculatie en metabolische processen en dragen bij tot de eliminatie van het "sinaasappelhuid" -effect.

Centella-extract behoudt de huid stevigheid en elasticiteit, stimuleert de celregeneratie en versterkt de capillaire wanden.

Guarana-extract heeft een tonisch en anti-oedeemeffect, bevordert de splitsing van vetcellen, verzacht en verfrist de huid perfect.

Echinacea heeft anti-allergische eigenschappen, verhoogt het niveau van huidhydratatie.

Allantoïne hydrateert de huid, stimuleert de celvernieuwing en helpt de huid zich aan te passen aan veranderingen in de omgeving.

Ingrediënten


Aloë gel, extracten van Centella asiatica, Echinacea purpurea, zoete amandelolie, zonnebloemolie, hyaluronzuur, allantoïne, extracten van klimop, kastanje, guarana, paardenstaart, vitamine A en E.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten