Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Actieve levensduur / Oceanmin
Natuurlijke zeemineralen Oceanmin (Coral Club) 15 zakjes

Oceanmin (15 zakjes)

100% natuurlijk concentraat van diepzeemineralen in ionische vorm. Helpt vitale processen in het lichaam te optimaliseren, bevordert de productie van energie in de cel. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Oceanmin" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
100% natuurlijk concentraat van diepzeemineralen in ionische vorm. Helpt vitale processen in het lichaam te optimaliseren, bevordert de energieproductie in cellen.

Het product wordt geproduceerd met behulp van een gepatenteerde technologie uit zeewater afkomstig van een diepte van 662 meter in de Stille Oceaan. Het diepzeewater is van uitzonderlijke zuiverheid en wordt gekenmerkt door een unieke samenstelling van minerale stoffen. Tijdens het productieproces wordt het natriumgehalte in het water verlaagd, wordt het gehalte bij andere mineralen gereguleerd en wordt magnesium het belangrijkste (maar niet het enige) mineraal in de samenstelling. Het proces van het winnen van diepzeewater is veilig voor het milieu, terwijl het een volledig hernieuwbare hulpbron is.

Tot op heden hebben wetenschappers een groot aantal onderzoeken uitgevoerd (inclusief klinische proeven) die de veelzijdige positieve effecten van diepzeemineralen op de gezondheid bevestigen.

HET PRODUCT HELPT:


arrow
om te gaan met het gevoel van vermoeidheid;
arrow
het fysieke uithoudingsvermogen en mentale prestaties te verhogen;
arrow
het emotionele evenwicht te normaliseren en de stressbestendigheid verhogen;
arrow
het functioneren van het hart te ondersteunen;
arrow
botweefsel te versterken.

Wanneer het product wordt opgelost in water, worden mineralen uit natuurlijke zouten omgezet in een gemakkelijk toegankelijke ionische vorm (Mg+, K+, N+, Ca+).

MAGNESIUM


Magnesium is niet voor niets het hoofdbestanddeel van de samenstelling: het kenmerkende symptoom van het tekort is vermoeidheid, lethargie, lage efficiëntie, slapeloosheid, prikkelbaarheid. Het is magnesium dat de prikkelbaarheid van het zenuwstelsel, gedrags- en adaptieve reacties reguleert, deelneemt aan de controle van circadiane ritmes, eetgedrag, en een belangrijke rol speelt in de mechanismen van het geheugen en leervermogen. Magnesium zorgt voor ontspanning van de spieren (inclusief het hart), helpt bij het verlichten van spasmen die vaak voorkomen in spieren na intense lichamelijke activiteit of stress.

MEESTAL KOMT MAGNESIUMTEKORT VOOR BIJ DEGENEN DIE:


arrow
actief betrokken is bij sport of een hoge fysieke activiteit heeft op het werk;
arrow
vaak alcohol drinkt en rookt;
arrow
in een gebied woont met een laag mineraalgehalte in het water ("zacht" water);
arrow
vasthoudt aan onevenwichtige eetgewoonten, vasten;
arrow
in een situatie zit van chronische stress;
arrow
ziekten heeft - cardiovasculair, maagdarmkanaal, diabetes mellitus, obesitas, nierziekte;
arrow
antibiotica, diuretica, hormonen neemt.

KALIUM, NATRIUM, CALCIUM


De belangrijkste elektrolyten van het lichaam. Ze helpen het transport van voedingsstoffen naar de cellen en de verwijdering van stofwisselingsproducten uit de cellen, en behouden hun water-zout- en alkalische zuurbalans.

70 MACRO- EN MICRO-ELEMENTEN IN SPOREN HOEVEELHEDEN


Naast magnesium, calcium, kalium en natrium bevat het product ongeveer 70 mineralen die van nature aanwezig zijn in diepzeewater. Wanneer ze regelmatig worden ingenomen, hebben ze een normaliserend effect op alle organen en systemen van het lichaam.

WIJZE VAN TOEPASSING:


1 sachet (1 g poeder) oplossen in 0,75-1 l drinkwater en overdag innemen na de maaltijd.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten