Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Schoonheid / Lichaamsverzorging / ODA NATURALS Voedende handcrème met extracten van sinaasappel en kaneel
ODA NATURALS Voedende handcrème met extracten van sinaasappel en kaneel (Coral Club)

ODA NATURALS Voedende handcrème met extracten van sinaasappel en kaneel (75 ml)

Vanwege de rijke samenstelling verzacht en herstelt de crème effectief, hydrateert en voedt de huid en biedt deze in het seizoen uitstekende verzorging wanneer het bijzonder nodig is. Meer informatie...


Om de prijs van het product "ODA NATURALS Voedende handcrème met extracten van sinaasappel en kaneel" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
COMPLEXE METAMYKS
Een bron van natuurlijke antioxidanten en enzymen die bijdragen aan de productie van collageen - een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en dichtheid van de huid. METAMYKS bevat co-enzym Q10, aminozuren, polysachariden, fosfolipiden, organische en vetzuren, vitamine B, D, F, E, macro- en micro-elementen. Het verbetert de voeding van cellen, versnelt hun vernieuwing, houdt vocht in de huid vast en verhoogt de beschermende eigenschappen.

SHI OLIE (KARITE)
Het activeert de collageensynthese, voorkomt veroudering van de huid, beschermt tegen vorst en wind en elimineert het onaangename gevoel van strakheid van de huid. Het wordt perfect geabsorbeerd en beschermt de huid tegen vochtverlies, elimineert peeling en irritatie.

EXTRACT SINAASAPPEL
Een heerlijke vochtinbrengende crème en toner voor de huid. Helpt de normale elasticiteit te herstellen, gaat ongewenste pigmentatie tegen. Beschermt tegen schadelijke atmosferische invloeden (wind, kou).

KANEEL EXTRACT
Bevordert een intensieve vernieuwing van huidcellen. Tonen, verfrist, verlicht slappe huid.

GRAANOLIE
Reguleert de permeabiliteit van de huidbarrière en het vermogen om vocht vast te houden vanwege het hoge gehalte aan linolzuur en lecithine.

PANTHENOL
Pantotheenzuurderivaat. Provitamine B5 vermindert actief huidirritatie, verzacht en hydrateert.

SQUALEEN
De meest waardevolle stof, de zogenaamde "zuurstofvitamine". Helpt de huid jeugdig te houden door cellen met zuurstof te verzadigen en hun ademhaling te verbeteren.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten