Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Actieve ingrediënten / MOV en fosfolipiden / Omega 3/60
MOV’s Omega 3/60, 30 capsules (Coral Club)

Omega 3/60 (30 capsules)

Product stopgezet
Het product bevat natuurlijke mariene visolie, een rijke bron van omega-3 vetzuren en vitamine E. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Omega 3/60" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Omega 3/60 (30 capsules)
Wetenschappers hebben al lang geleden vastgesteld dat het eten van zeevisolie het risico op atherosclerose en hart- en vaatziekten vermindert. Visolie bevat omega-3 onverzadigde vetzuren, dit zijn essentiële (onmisbare) vetzuren. Deze zuren worden niet in het menselijk lichaam gesynthetiseerd en het is uiterst belangrijk om ze dagelijks in voldoende hoeveelheden en in een evenwichtige samenstelling uit de voeding te krijgen.

Door uw visolie-inname te verhogen, kunt u het risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten minimaliseren. Het is bewezen dat het gehalte aan cholesterol (de belangrijkste boosdoener in de ontwikkeling van atherosclerose) in het bloed van mensen die visolie gebruiken op een laag niveau wordt gehouden, aangezien meervoudig onverzadigde vetzuren die het lichaam binnenkomen concurreren met cholesterol en het uit de bloedbaan verdrijven .

Omega 3/60 bevat natuurlijke zeevisolie, een rijke bron van omega-3-vetzuren en vitamine E, die een primaire rol spelen bij de preventie van atherosclerose en gerelateerde hartaandoeningen. Studies hebben aangetoond dat het gehalte aan omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren in het bioactieve voedingssupplement Omega 3/60 meer dan 60% van het totaal aan vetzuren bedraagt. Het product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, is grondig gereinigd en heeft niet de specifieke geur en smaak van vis. Bovendien is het gebruik van moderne methoden voor het verwerken van visolie (micro sealing van capsules) de beste manier om omega-3 PUFA's te beschermen tegen oxidatie en vernietiging van hun gunstige eigenschappen.

ACTIE VAN ACTIEVE COMPONENTEN


De belangrijkste functies van PUFA's zijn hun deelname aan de vorming van fosfolipiden van celmembranen en de synthese van weefselhormonen eicosanoïden: prostacyclines, prostaglandinen, leukotriënen en tromboxanen, die lokale cellulaire en weefselfuncties reguleren, waaronder ontstekingsreacties, het functioneren van bloedplaatjes, leukocyten en erytrocyten en vernauwing en verwijding van de bloedvaten.

Omega-3 PUFA's voorkomen schade aan het endotheel, zijn een structureel bestanddeel van cellen van het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem en het netvlies van het oog, nemen deel aan hun vorming en zorgen voor een optimale werking.

Een tekort aan omega-3 PUFA's in het menselijk lichaam, met name eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), is een van de redenen voor de ontwikkeling van atherosclerose en aanverwante ziekten zoals ischemische ziekten, de ziekte van Alzheimer.

Vitamine E beschermt de lipiden van celmembranen tegen oxidatie en schade door vrije radicalen, verhoogt de efficiëntie en weerstand van het lichaam tegen infectieziekten.

TOEPASSING


Omega 3/60 speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van:
arrow
atherosclerose en vasculaire trombose;
arrow
coronaire hartziekte, angina pectoris, hartaanval;
arrow
arteriële hypertensie;
arrow
hartritmestoornissen;
arrow
schendingen van de immuunstatus van het lichaam.

SAMENSTELLING


arrow
Visolie - 500 mg.
arrow
Vitamine E - 1,40 mg.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten