Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Gezondheid van het kind / Omega 3 Oranges
Hart en bloedvaten: MOV’s Omega 3 Oranges (Coral Club)

Omega 3 Oranges (30 kauwbare capsules)

Visolie met sinaasappelsmaak in de vorm van kauwcapsules. Ideaal voor kinderen, omdat het eigenschappen als nut en aangename smaak combineert. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Omega 3 Oranges" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Omega 3 Oranges (30 kauwbare capsules)
Omega 3-sinaasappels is een bron van omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren, essentieel voor de normale ontwikkeling van het lichaam van een kind. Dankzij de handige vorm (kauwbare capsules), houden kinderen van het product, in tegenstelling tot traditionele visolie.

ACTIE VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN


Omega 3 verwijst naar meervoudig onverzadigde vetzuren die niet alleen door het lichaam worden aangemaakt. PUFA Omega-3 is noodzakelijk voor kinderen voor de normale ontwikkeling van de hersenen, het cardiovasculaire systeem en een goed gezichtsvermogen.

Omega 3-zuren bepalen grotendeels de mentale vermogens van een kind, het geheugen, concentratie van aandacht en motorische coördinatie. Het is ook bewezen dat de opname van PUFA Omega 3 een positief effect heeft op het sociale gedrag van kinderen (vermindert agressie en prikkelbaarheid).

Het product bevat docosahexaeenzuur (DHA) - een van de meest gunstige vormen van omega 3 en een belangrijk structureel onderdeel van het lichaam. DHA is betrokken bij het behoud van de structuur en functie van alle celmembranen, de noodzakelijke concentratie in de hersenen, belangrijk voor een goed geheugen, het vermogen om informatie waar te nemen en voor andere cognitieve - en gedragsfuncties. Ook DHA is van groot belang voor een goed gezichtsvermogen.

TOEPASSING


"Omega 3-sinaasappels" helpen het kinderlichaam te voorzien van poly-onverzadigde omega-3-vetzuren, een techniek die helpt:
arrow
het hart en de bloedvaten te beschermen;
arrow
de normale intellectuele ontwikkeling van het kind te waarborgen, concentratie, geheugen en oplettendheid;
arrow
het gedrag te normaliseren, het kind te kalmeren en in evenwicht te brengen;
arrow
algehele gezondheidseffecten op het kinderlichaam te versterken.

INGREDIËNTEN


arrow
Visolie - 500 mg (inclusief PUFA Omega - 3 150 mg, EPA - 80 mg, DHA - 50 mg).
arrow
Natuurlijke sinaasappelsmaak.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten