Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Reiniging / ParaFight
Reiniging: ParaFight (Coral Club)

ParaFight (90 capsules)

Effectief bij giardiasis, ascariasis, enterobiasis, enz. Beschermt de slijmvliezen tegen infectie en beschadiging door parasieten. Meer informatie...


Om de prijs van het product "ParaFight" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
ParaFight (90 capsules)

SAMENSTELLING


arrow
Extract van zwarte walnotenbladeren - 150 mg.
arrow
Extract van kruidnagelknoppen - 45 mg.
arrow
Kamillebloemextract - 35 mg.
arrow
Gentiaanwortelextract - 35 mg.
arrow
Extract van de vrucht van lange peper - 25 mg.
arrow
Kruidenextract van duizendblad - 25 mg.
arrow
Heemstwortelextract - 25 mg.
arrow
Knoflookpoeder - 20 mg.
arrow
Pepermuntbladextract - 20 mg.
arrow
Tijmblad extract - 20 mg.
arrow
Salieblad extract - 20 mg.
arrow
Oregano-extract - 20 mg.
arrow
Hulpcomponenten.

"ParaFight" is een antiparasitair middel met een breed spectrum. Het product is gebaseerd op bekende anthelmintica op basis van kruiden, die het lichaam effectief ondersteunen en de functies van het maagdarmkanaal optimaliseren.

ZWARTE WALNOOTBLAD EXTRACT


Een bron van tannines, organische zuren, coumarines, glycosiden, flavonoïden, etherische olie, vitamine C, B1 en P, minerale zouten, juglone.

Juglone is actief tegen pathogene bacteriën, gist van het geslacht Candida, verbetert de darmfunctie en daarmee de vorming van zachte ontlasting.

Flavonoïden en tannines ontspannen gladde spieren, verminderen irritatie en ontsteking van de slijmvliezen en versnellen hun genezing.

GENTIAANWORTEL


Dit heeft zichzelf bewezen als een effectief natuurlijk anthelminticum. De gentiopicrine in de plant kan de vitale activiteit van een van de gevaarlijkste parasieten, Toxosa canis, in het vroege ontwikkelingsstadium blokkeren en de longen, lever en ogen aantasten, wat vaak leidt tot de ontwikkeling van gastritis en ernstige allergieën.

LANGE PEPER


Het wordt ook wel Indonesische lange peper genoemd, een tropische plant. Door het gehalte aan piperine en bioflavonoïden heeft een sterk antiseptisch effect, vooral tegen Helicobacter- en Candida-schimmels.

TIJM


Het is een bron van thymol, dat vooral effectief is tegen exotische haakwormen, necatoren en de zweepworm, die parasiteert in de dikke darm van huisdieren.

KNOFLOOK


Beschermt het lichaam en helpt bij een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder parasitaire infecties.

SALIEBLAADJES EN OREGANO


Vullen de antihelminthische ingrediënten van het product aan met ontstekingsremmende, krampstillende, samentrekkende eigenschappen. Dit kruidencomplex bevat tannines, catechines en flavonoïden, die helpen bij het omgaan met winderigheid en zwaar gevoel in de maag, en die de processen van verrotting en fermentatie in de darmen minimaliseren.

TOEPASSING


"ParaFight" heeft een gezondheidsbevorderend effect op het lichaam:
arrow
is effectief bij verschillende helminthiasis (giardiasis, ascariasis, enterobiasis, trichocefalose, ankylostomiasis, necatorosis, etc.);
arrow
bevordert ontgifting.

WIJZE VAN INNAME


Volwassenen - 2 capsules 2 keer per dag bij de maaltijd.

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor de componenten, zwangerschap, borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

LAND VAN HERKOMST


USA

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten