Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Programma's en sets / Parashield Plus-set
-10%
Reiniging: Parasietenkuur Parashield Plus (Coral Club)

Parashield Plus-set

Het is een uitgebreide versie en dient om het lichaam te beschermen tegen verschillende soorten parasieten. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Parashield Plus-set" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.

DEZE SET DRAAGT ​​BIJ AAN


arrow
het reinigen van de darmen van verschillende interne parasieten (pinworms, ascaris, opisthorchis, lamblia, toxocarа, enz.);
arrow
ontgifting van het lichaam;
arrow
versterking van het immuunsysteem;
arrow
herstel van een gezonde darmmicroflora, groei van het aantal eigen nuttige bacteriën.

De bronnen van besmetting omringen ons overal, en het volgen van de hygiëneregels is niet altijd een voldoende voorwaarde voor preventie. Het is vaak zo dat parasitaire besmetting moeilijk te diagnosticeren is vanwege het ontbreken van specifieke symptomen. Terwijl ze in het lichaam zijn, ontnemen parasieten het lichaam niet alleen voedingsstoffen, maar vergiftigen ze het ook met hun metabolische bijproducten, verstoren ze vele metabolische processen (inclusief opname en assimilatie van voedingsstoffen uit voedsel en de darmfunctie) en verstoren ze de interne omgeving van de lichaam (bijvoorbeeld darmmicroflora). Toediening van de productset met kruidenextracten met anthelmintische werking, evenals mineralen en probiotica, zal u helpen uw lichaam volledig te beschermen en uw gezondheid te behouden.

ParaFight is een antiparasitair middel met een breed spectrum. Het is gebaseerd op een combinatie van 12 kruidenextracten: zwarte walnoot, kruidnagel, kamille, gentiaan, lange peper, duizendblad, althea, knoflook, pepermunt, tijm, salie en oregano. De uitgebreide werking van de actieve ingrediënten van deze extracten remt de vitale activiteit van de parasieten in verschillende stadia van hun levenscyclus , stimuleert hun eliminatie uit het lichaam, en helpt bij het omgaan met de processen van bederf en fermentatie in de darm. het lichaam zelfreinigend en onderdrukt de groei van pathogene bacteriën in het maagdarmkanaal.

"Coral Burdock Root" - bevat gemalen kliswortel en zijn extract, dat
verhoogt de concentratie van werkzame stoffen. De actieve componenten van het product versnellen het proces van zelfreiniging van het lichaam en remming van de groei van pathogene bacteriën in het spijsverteringskanaal.

"MSM" is een synergetisch product op basis van biologisch beschikbare organische zwavel (MSM), vitamine C en biotine. De actieve componenten van het product helpen veel giftige stoffen te elimineren, bevat stoffen die een antioxiderende werking hebben, verbeteren de conditie van de huid, haar en nagels.

"Super-Flora" - een uitgebalanceerde combinatie van probiotica (bifidobacteriën en lactobacillen) en het prebiotische inuline om microflora te normaliseren in de darmen. Door de toename van gunstige bacteriën in de darm verbetert het verteringsproces van voedsel en versterkt het immuunsysteem.

Coral-Mine is een product met een koraalmineraalsamenstelling die bestaat uit de zouten van gunstige macro- en micronutriënten (calcium, magnesium, kalium, enz.). Bij interactie met water gaan mineralen uit zouten in het water, wat een positieve invloed heeft op de fysiologische waarde en organoleptische eigenschappen.

Pau D'Arco met selenium is een product dat zowel ontstekingen als virale, bacteriële en schimmelinfecties kan behandelen. Selenium en vitamine C versterken het effect van de mierenboomschors, stimuleren het immuunsysteem van het lichaam en verhogen de weerstand tegen een hele reeks ziekteverwekkers.

Assimilator is een product dat is ontworpen om de spijsvertering te verbeteren. Het bevat de basis enzymen die complexe voedingssubstanties in het maagdarmkanaal splitsen in eenvoudigere elementen, die vervolgens via de wanden van de darmen in de bloedbaan kunnen worden opgenomen.

Coral Black Walnut is een effectief middel op basis van natuurlijke ingrediënten, met antiparasitaire, antibacteriële en ontstekingsremmende effecten. De actieve ingrediënten in dit product zijn effectief bij acute en chronische parasitaire aandoeningen, ziekten van het maagdarmkanaal, tijdens gewichtsverlies of voor reiniging en genezing.

DE SET BESTAAT UIT


ParaFight (90 plantaardige capsules), Coral Black Walnut (90 plantaardige capsules), Pau D'Arco met Selenium (90 plantaardige capsules), Coral Burdock Root (90 capsules), Assimilator (90 plantaardige capsules), MSM (60 plantaardige capsules), Super-Flora (90 plantaardige capsules), Coral-Mine (60 sachets)

TOEPASSING


Lees zorgvuldig de instructies voor gebruik in de verpakking. Duur is 60 dagen.

CONTRA-INDICATIES


Individuele intolerantie voor de componenten, zwangerschap, borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

OPSLAGMETHODE


Bewaar op een droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal + 25 ° C.

HOUDBAARHEID


2 jaar vanaf de productiedatum.

LAND VAN OORSPRONG


VS, Japan.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten