Onafhankelijke distributeur Coral Club
coralclub
Valentyna Poniatovska
Startpagina / Catalogus / Gezondheid / Immuun ondersteuning / Pau D`Arco with Selenium
HIT
Mierenboomschors met selenium / Pau D`Arco with Selenium / Natuurlijk kruidenantibioticum (Coral Club)

Pau D`Arco with Selenium (90 plantaardige capsules)

Natuurlijk kruidenantibioticum. Dient om de immuniteit en prestaties te herstellen. Eerste hulp bij acute luchtweginfecties, acute respiratoire virale infecties. Meer informatie...


Om de prijs van het product "Pau D`Arco with Selenium" te weten te komen, neem op de handigste manier contact op met adviseur Valentyna Poniatovska. De adviseur geeft de prijs door, vertelt u over het product en hoe u het in België kunt kopen met 20% korting op de officiële website van het bedrijf Coral Club.
Pau D`Arco with Selenium (90 plantaardige capsules)
Pau D'Arco met Selenium - mierenboomschors- is een product dat zowel ontstekingen als virale, bacteriële en schimmelinfecties kan behandelen. Selenium en vitamine C versterken het effect van de mierenboomschors, stimuleren het immuunsysteem van het lichaam en verhogen de weerstand tegen een hele reeks ziekteverwekkers.

Het actieve ingrediënt is lapahol, een stof die de reproductie en groei van virussen en bacteriën onderdrukt, zoals grampositieve stafylokokken en streptokokken en gramnegatieve micro organismen.

Lapahol elimineert of onderdrukt ook de reproductie van een aantal virussen, waaronder herpes, polio, stomatitis, en remt de productie van enzymenreproductie in virussen; waardoor ze niet meer in staat zijn om zich voort te planten.

Mierenboomschors verbetert de efficiëntie van het immuunsysteem, wat betekent dat het kan worden gebruikt om allergieën en auto-immuunziekten te behandelen zonder het risico te lopen de zaken erger te maken. De bast verhoogt de niet-specifieke weerstand van het lichaam door de intracellulaire en humorale immuniteit te stimuleren. De positieve effecten van mierenboomschors worden bereikt door de synergie van de ingrediënten.

Mierenboomschors is ook zeer effectief tegen schimmelinfecties, waaronder vaginale, en tegen parasieten. Mierenbomen zijn zeer resistent tegen termieten en verschillende schimmels, die nooit op de stam van mierenbomen groeien.

Selenium wordt gecombineerd met vitamine C om het effect te versterken. Het is een zeer effectieve antioxidant die de cellen en weefsels beschermt tegen stress, straling, chemicaliën en zware metalen. Het versterkt het immuunsysteem door killercellen en macrofagen te stimuleren.

Vitamine C versterkt de wanden van de capillairen, waardoor de doorlaatbaarheid voor bacteriën wordt verminderd en waardoor de ernst en duur van verkoudheid wordt verminderd. Het verbetert ook de revalidatie en de weerstand tegen infecties. Gemalen koraal is een bron van een aantal mineralen die het lichaam hard nodig heeft. Het absorbeert gifstoffen en helpt het te zuiveren.

PAU D’ARCO MET SELENIUM IS EFFECTIEF TEGEN


arrow
Luchtweginfecties (verkoudheid, fli, bronchitis).
arrow
Lokale ontstekingen.
arrow
Schimmelinfecties.
arrow
Pustuleuze huiduitslag.

WIJZE VAN TOEPASSING


Volwassenen nemen 3 maal daags 1 capsule bij de maaltijd.

INGREDIËNTEN


Pau D’ Arco (Tabebuia impetiginosa) schorspoeder 500 mg, Vitamine C (als ascorbinezuur) 60 mg, Selenium (als L-Selepoethionine) 30 mcg, overige ingrediënten.

UW CONSULTANT VAN CORAL CLUB

Valentyna Poniatovska
ONAFHANKELIJKE DISTRIBUTEUR IN BELGIË
VALENTYNA PONIATOVSKA
+31 614364977

Zie ook

Aanbevolen producten